La Lliga de la Justícia arribarà als cinemes!

Era un secret a veus però ja s’ha confirmat: Després de la seqüela d’EL HOMBRE DE ACERO, de moment coneguda com BATMAN VS SUPERMAN, s’estrenarà JUSTICE LEAGUE. És a dir, per fi la Warner Bros i la DC Comics s’atreveixen a portar al cinema el seu mític equip de superherois, després de diversos intents frustrats.

La versió animada més recent de La Lliga de la Justícia. Queda per saber quins membres finals veurem al cinema.

Una de les versions animades de La Lliga de la Justícia. Queda per saber quins membres finals veurem al cinema.

I com era d’esperar també, ho fa al seu estil, confiant la direcció de la pel·lícula a l’últim director que els ha funcionat: Zack Snyder. El director d’EL HOMBRE DE ACERO va entregar uns bons números de taquilla tot i les opinions dividides, però ja sabem que el primer compta molt més. I és normal coneixent l’habilitat dels executius de la Warner per invertir quantitats ingents en adaptacions fallides com SUPERMAN RETURNS o GREEN LANTERN, que amb prou feines van retornar el seu pressupost. I en comptes de traçar un pla coherent, a anys vista, on el que importa és més el projecte global que no pas els noms involucrats, prefereixen assegurar repetint aposta, i veure que tal va. Una política bastant erràtica. I és que dona la sensació que si per exemple, GREEN LANTERN hagués arrasat, Martin Campbell seria potser avui l’escollit. I si Snyder fracassa amb BATMAN VS SUPERMAN i JUSTICE LEAGUE, doncs a tornar a començar…

"Té Zack, et donem les claus de la DC, nosaltres tornem d'aquí una estona".

“Té Zack, et deixem les claus de la DC, nosaltres tornem d’aquí una estona”.

Greg Silverman, president de producció de Warner Bros ha fet saber aquest cap de setmana els plans per expandir el seu univers de superherois a partir de BATMAN VS SUPERMAN, que marcarà el camí a seguir i enllaçarà els personatges amb JUSTICE LEAGUE. La primera, actualment en producció, s’estrenarà el 2016, mentre que la següent, ho farà pels volts de 2018 o inclús abans, ja que es rodaran seguides. El guió de JUSTICE LEAGUE no té cap guionista de forma oficial, però aparentment ja s’està desenvolupant i és probable que tingui associat el nom de David S. Goyer, l’altre home fort amb qui confia la Warner. Quina por.

Però volem ser optimistes. Sembla que el rumb ha canviat una mica, s’ha guanyat confiança i la idea és fer un projecte expansiu i planificat. Els personatges de La Lliga de la Justícia son prou potents i icònics com per ser adaptats amb èxit. El públic modern quan pensa ara en un equip de superherois, pensa directamentamb LOS VENGADORES i és inevitable aspirar a que el model d’èxit de Marvel Studios s’apliqui als personatges de la DC Comics.

Encara no sabem com serà el Batman d'Affleck però sabem que el veurem en dos films. No podria dirigir-ne algun?

Encara no sabem com serà el Batman d’Affleck però ja sabem que el veurem en dos films. No podria dirigir-ne algun?

Els fans de la DC tenen la sensació que Marvel està a anys llum a nivell cinematogràfic i ara toca posar-se les piles el més ràpid possible. A JUSTICE LEAGUE podrem veure de nou el Superman de Henry Cavill, el Batman de Ben Affleck, la Wonder Woman de Gal Gadot i la resta de superherois com Flash, Aquaman o Green Lantern, estan per confirmar. La setmana passada es va saber que l’actor Ray Fischer interpretarà a Cyborg a BATMAN VS SUPERMAN i probablement a JUSTICE LEAGUE per la qual cosa no descartem nous anuncis de càsting que segueixin la mateixa fórmula: cameo/introducció a BATMAN VS SUPERMAN i ampliació/més protagonisme a JUSTICE LEAGUE.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s