BLONDE, un prometedor projecte sobre Marilyn Monroe

Nou projecte per a Andrew Dominik.

El director nova zelandès, autor de les imprescindibles EL ASESINATO DE JESSE JAMES POR EL COBARDE ROBERT FORD i MÁTALOS SUAVEMENTE, es troba en plena preparació del seu nou projecte, BLONDE, basat en un dels més grans icones de la cultura popular: Marilyn Monroe.

Dominik i Pitt, director i productor, de BLONDE

I com cada cop que es confirma una pel·lícula sobre Marilyn Monroe, l’expectació al voltant de quina serà l’actriu escollida resulta inevitable. Doncs bé, sembla que l’afortunada serà ni més ni menys que Jessica Chastain. L’actriu, que es troba en ple ascens meteòric després de dues nominacions als Òscars per CRIADAS Y SEÑORAS i LA NOCHE MÁS OSCURA, substitueix a Naomi Watts que va abandonar el projecte abans de començar.

Chastain, que va llançada després de treballar amb Cristopher Nolan a INTERSTELLAR, Guillermo del Toro en el seu nou projecte i sonar per MISION IMPOSIBLE 5, sembla doncs una opció fantàstica per donar vida a la temptació rossa.

Jessica Chastain ja es va tenyir de ros per al seu paper a CRIADAS Y SEÑORAS

De moment de BLONDE, només podem avançar que el mateix Dominik ha escrit un guió que defineix com una mescla entre un malson i un conte de fades sobre una nena orfe i abandonada que es perd en el bosc. Movent els fils com a productor tenim a Brad Pitt, gran valedor de Dominik i protagonista a MATALOS SUAVEMENTE. El rodatge està previst per aquest agost.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s