Tràiler de Jersey Boys, de Clint Eastwood

En el seu dia va sobtar que Clint Eastwood fos l’escollit per dirigir l’adaptació d’un musical de Broadway que ha arrasat a totes les ciutats on s’ha estrenat i que ha aconseguit nombrosos premis. Però la veritat, amb aquest primer tràiler la idea de veure una pel·lícula de Clint Eastwood sobre els inicis, l’èxit i la vida del mític grup dels 60 Frankie Valli & The Four Seasons, cobra sentit:

JERSEY BOYS tot i ser una adaptació de Broadway, sembla en aquest cop d’ull almenys, un biopic músical dels de tota la vida tot i que amb llicències més teatrals com els monòlegs a càmera o la posada en escena de certes cançons. Malgrat que tots identifiquem a Clint Eastwood amb un cert tipus de pel·lícula, el cert és que el director cada cop proba amb gèneres més dispars i no és aliè precisament a films de temàtica musical (BIRD, EL AVENTURERO DE MEDIA NOCHE) i inclús va protagonitzar LA LEYENDA DE LA CIUDAD SIN NOMBRE, un western musical amb Lee Marvin més aviat delirant.

Els nois de Jersey, des dels inicis a boleres a omplir grans teatres.

Els nois de Jersey, des dels inicis a pistes de bitlles a omplir grans teatres.

La gràcia de la història de Frankie Valli & The Four Seasons és el seu origen humil, al carrers del Nova Jersey dels anys 50, on la influència del crim organitzat era notable. Com a curiositat, el mateix Frankie Valli va interpretar a un mafiós prominent durant alguns capítols de LOS SOPRANO. Lluites d’ego, connexions amb la màfia, èxit i vicis marquen la vida d’aquest quartet que va aconseguir nombrosos hits just abans de l’arribada dels Beatles i la british invasion que va patir la música americana. JERSEY BOYS està protagonitzada per alguns dels actors del musical original, això com per Vincent Piazza (Boardwalk Empire) i també el mític Christopher Walken. 

El llegendari Clint en un moment del rodatge. Es nota que s’ho passat en gran rememmorant una època mítica de la indústria musical.

PD: Com a bonus track, el primer pòster de la pel·lícula, que aquí s’etrenarà el 5 de setembre:

Jersey-Boys-poster

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s