The Revenant, la propera pel·lícula de DiCaprio

Després d’acumular varis projectes sobre la taula, acabada la temporada de premis i promoció per EL LOBO DE WALL STREET i confirmar que es prendria un petit descans interpretatiu, Leonardo DiCaprio ja ha decidit quina serà la seva propera pel·lícula: THE REVENANT, dirigida per Alejandro Gonzalez Iñarritu.

THE REVENANT és un d'aquells projectes ambiciosos d'un sol protagonista que tan agraden a DiCaprio.

THE REVENANT és un d’aquells projectes amb un protagonista absolut que tan agraden a DiCaprio.

L’actor, acostumat a atreure directors potents als seus projectes s’ha compromès a protagonitzar aquesta pel·lícula de tall històric i així tornar a provar sort als Oscars. THE REVENANT, que es començarà a rodar al setembre és una història real de venjança ambientada al segle XIX en la que el protagonista, Hugo Glass, és abandonat a la seva sort, en mig dels boscos del Mississipí, després de ser atacat salvatgement per un Ós. Demacrat i a punt de morir, lluita per sobreviure i tornar amb vida per clamar venjança sobre a la resta d’aventures i expedicionaris que el van deixar enrere.

Alejandro_Gonz%C3%A1lez_I%C3%B1%C3%A1rritu_with_a_camera_in_production

Un projecte que pinta bé, una unió director/actor nova que promet i la idea d’estrenar de pel·lícula amb vistes a la temporada d’Oscars 2016, fa que THE REVENANT ja estigui ben situada en el nostre radar. Iñarritu, que està acabant la seva nova pel·lícula, la comèdia negre BIRDMAN (la data d’estrena serà aquest octubre), sembla disposat a encarar nous tipus de projectes, més ambiciosos a nivell comercial i lluny de les temàtiques més dramàtic-socials dels inicis. Veurem quin és el resultat final d’aquest nou projecte, que per cert, fa temps que s’ha intentar dur al cinema. Primer van ser Park Chan-Wook i Samuel L. Jackson els interessats i més recentment, John Hillcoat i Cristian Bale.

PD: Tot just avui ha sortit el tràiler honest d’EL LOBO DE WALL STREET. Com de costum, és hilarant:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s