Teaser de Gone Girl, de Fincher + Novetats al biopic de Jobs

Avui una entrada que suposa doble dosi d’un dels grans directors americans contemporanis: David Fincher.

Primer, les bones notícies: l’estrena del primer teaser de la seva propera pel·lícula, GONE GIRL. Es tracta de l’adaptació del best seller homònim de Gillian Flynn, aquí titulat PERDIDA. No sabem oficialment encara si aquí la pel·lícula mantindrà la traducció del títol o s’optarà per un altre títol. El teaser, ple d’imatges i amb la dosi justa de trama, és el següent:

Com ja vam informar en el seu dia, Ben Affleck és a GONE GIRL, un home qui després de la desaparició de la seva dona, és acusat del crim, enmig de tot un circ mediàtic on sempre es posarà en qüestió la seva figura i el seu relat. Pel que podem jutjar d’aquest teaser , GONE GIRL té el to fosc i intents típic de Fincher així com una atmosfera única i inquietant a la que ajuda sens dubte el muntatge amb una versió de la famosa cançó “She” de Charles Aznavour i popularitzada als 90 per Elvis Costello.

FIncher comentant la jugada amb Affleck en ple rodatge. Atenció al travelling!

Fincher comentant la jugada amb Affleck en ple rodatge. Atenció al travelling!

I ara anem a per les males notícies, tot i que aquí el concepte és relatiu. Recordeu el que informàvem sobre el biopic oficial de Steve Jobs? Doncs bé, ara tot apunta que David Fincher ha abandonat el projecte, ja que no s’ha posat d’acord amb Sony Pictures negociant les principals condicions. Si bé una d’elles, com informàvem, era la contractació de Cristian Bale en el paper protagonista, el què de la qüestió recau en dos conceptes clau: diners i control. Segons informa The Hollywood Reporter, la Sony Pictures troba exagerades les exigències de David Fincher, qui demanava uns 10 milions de dòlars per avançat a més del control total en les decisions de màrqueting.

I és que a Fincher des de fa temps (ho estem veient ara amb GONE GIRL també) li agrada participar en les campanyes de màrqueting de les seves pel·lícules i així imprimir el seu segell i vendre la cinta com ell creu. L’hem vist des de fent ell mateix les fotografies promocionals a escriure els eslògans o dissenyar els tràilers. Segurament l’experiència negativa que va tenir amb ALIEN 3 li produeix aquesta necessitat. Però pel que se veu, la Sony Pictures, que li va acceptar tenir control sobre el màrqueting de MILLENIUM: LOS HOMBRES QUE AMABAN A LAS MUJERES, no vol repetir l’experiència, ja que la pel·lícula no va ser l’èxit aclaparador que s’esperaven.

David FIncher, un director a qui ja no li importa enfrontar-se a cap gran Major

David Fincher, un director a qui ja no li importa enfrontar-se a cap gran Major

La veritat, una pena. La idea d’una nova pel·lícula que reunís els talents d’Aaron Sorkin i David Fincher era molt atractiva i ara ho és menys. Cal recordar, de totes maneres, que la Sony Pictures no descarta reprendre les negociacions amb Fincher i trobar una solució. Al cap i a la fi saben que comptar amb un director de renom, fa partir amb cert avantatge un projecte que realment, sense grans noms al darrera, perd la gràcia. De totes maneres, amb l’ultimàtum de Fincher sobre Cristian Bale i ara aquestes informacions, dona la sensació que el director no té moltes ganes de repetir amb la Sony Pictures. Veurem com segueix aquest nou culebrot de Hollywood.

PD: Teaser pòster GONE GIRL. Atenció al detalls que inclou de la cobertura mediàtica “del cas” de la desaparició. Serà sens dubte un dels focus d’atenció de la cinta.

Teaser pòster GONE GIRL. Atenció al detalls de la cobertura mediàtica "del cas". Serà un dels focus de la cinta.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s