Recull de tràilers d’acció

Nova edició del nostre recull de tràilers, aquest cop centrat en algunes de les properes cintes d’acció de les que s’han estrenat tràilers.  Com per exemple, les primeres imatges de la tercera part de la saga amb més testosterona per minut de metratge: LOS MERCENARIOS 3.

LOS MERCENARIOS 3

Stallone, Stathan, Li, Banderas, Lundgren, Snipes, Ford, Gibson, Schwarzenegger…la llista és llarguíssima. Tal i com diu Wesley Snipes al tràiler, “molt a digerir”:

LUCY

Luc Besson torna a territoris coneguts amb una cinta d’acció en la que Scarlett Johansson accedeix a tot el potencial del seu cervell i a poders sobrehumans gràcies a una droga que l’han inserit. Espectacular:

GODZILLA

Extens tràiler que ens dona encara més ganes de veure la nova adaptació de GODZILLA, dirigida per Gareth Edwards (MONSTERS) i protagonitzada per Bryan Cranston, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Olsen i Ken Watanabe. Molt bona pinta:

THE DROP

Un dels últims papaers del malaurat James Gandolfini, que protagonitza amb Tom Hardy i Noomi Rapace una nova cinta criminal amb guió escrit per Dennis Lehane, escriptor clau del gènere criminal amb novel·les adaptades al cinema com MYSTIC RIVER, SHUTTER ISLAND o ADIÓS, PEQUEÑA, ADIÓS. Interessant:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s