Premi per 10.000 KM a SXSW

A punt de conclure el festival South by Southwest d’Austin, Texas, rebem la magnífica notícia que la pel·lícula 10.000 KM, dirigida pel català Carlos Marques-Marcet i co-escrita per ell i la també catalana Clara Roquet, ha rebut el premi a la millor interpretació per la seva parella protagonista, David Verdaguer i Natalia Tena. Tot un reconeixement que sense dubte només enceta la llista d’èxits d’aquest llargmetratge, la premiere del qual va tenir lloc el passat dilluns al mateix festival.

650_1000_10.000

10.000 KM explica la història d’una parella que es veu obligada a mantenir la seva relació a distància quan a ella li ofereixen la possibilitat de realitzar una estada d’un any a Los Angeles i ell ha de continuar amb la seva vida a Barcelona. Els contrastos entre les seves vides i com afecta la separació física a aquests dos joves a l’era de l’Skype són explorats en aquesta pel·lícula, òpera prima del director, que ja està rebent molt bones crítiques.

Mentre arriba el 16 de maig, data d’estrena a Espanya, podem gaudir del seu tràiler i seguir la pista d’aquest llargmetratge que també forma part de la secció oficial del Festival de Cinema de Màlaga d’enguany.

Enhorabona per aquest premi i moltíssima sort a tot l’equip de 10.000 KM!

)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s