Primer tràiler de Sin City: A dame to kill for

Hem hagut d’esperar 9 anys per poder veure les primeres imatges de la seqüela d’una pel·lícula que va sorprendre a molts i que va redefinir molt les noves tecnologies. Sí, parlem de SIN CITY: A DAME TO KILL FOR, l’esperada pel·lícula que continua indagant en l’univers pecaminós i criminal creat per Frank Miller. En el seu moment, Robert Rodriguez, el director de la primera cinta, va aportar una visió interessant traslladant l’estètica del còmic calcada a 24 fotogrames per segon. Tot el film va ser rodat sobre fons verd però va donar a la pel·lícula un toc visual únic. Això va obrir moltes vies que, per bé o malament, va crear escola: 300 de Zack Snyder com exemple de film que també va funcionar molt bé, o THE SPIRIT de Frank Miller com exemple de què encasellar-se en un estil concret no sempre funciona.

Joseph Gordon Levitt se suma al cast

Sigui com sigui, el tràiler que ens arriba ara no pinta gens malament. Potser ens resulta més atractiu per les seves noves incorporacions (Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin, Eva Green i, per què no, Ray Liotta, entre d’altres) que se sumen als originals (Mickey Rourke, Jessica Alba i Bruce Willis) que no pas per la fe que tenim en Miller i Rodriguez. Ben cert és que Rodriguez s’ha mantingut sempre fidel a ell mateix, un fet d’allò més respectable, però esperem que no tiri per l’excés de cintes com MACHETE KILLS (encara per estrenar a Espanya) i que pugui tornar a trobar la maduresa que va mostrar amb SIN CITY, posant-se més seriós i menys trapella. Pel que fa a Miller, ja sabem què va passar amb el fracàs de THE SPIRIT, i sembla ser que va bé una figura com Robert Rodríguez al seu costat per moderar-lo també.

En qualsevol cas, ens sumem a les ganes (i escepticisme) que genera aquest tràiler. Esperem poder equivocar-nos i que ens atrapi tant com ho va fer la primera en el seu moment.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s