Primer tràiler de GUARDIANES DE LA GALAXIA de Marvel

Recordeu LOS VENGADORES? Sí, aquell grup de superherois que cada un tenia la seva pel·lícula i que, un bon dia, en Joss Whedon va ajuntar a tots a un sol film. Doncs ara ens arriba un altre grup d’herois de la Marvel, potser una mica eclipsats pels mítics herois de SHIELD. Ja portàvem parlant un temps dels GUARDIANES DE LA GALAXIA, i ara per fi ens arriba un tràiler que ens dóna alguna pista més sobre si realment aquesta nova franquícia ens interessarà o no.

Una imatge del còmic original

Val la pena dir que no s’ha generat massa rebombori per les xarxes des que s’anunciés el projecte, tot i que tenint el segell de la Marvel sempre captava l’interés de més d’un (i, òbviament, dels seguidors del còmic original). Personalment, mai m’ha fascinat l’anunci d’aquesta nova entrega i era (i, de fet, segueixo sent) bastant escèptic. Fins i tot a l’escena post crèdits de THOR: EL MUNDO OSCURO, on feien aparicions algunes dels personatges de GUARDIANES, no em va atreure gens i mica. Però seré capaç de defendre les virtuts d’aquest primer tràiler que, per sorpresa, s’ha mostrat fresc i divertit. Probablement, la dosi d’humor està més present del que esperàvem i, a més, es renuncia a l’èpica per donar-li un to molt més paròdic: aquests guardians són a-holes (gilipo**es).

I els seus personatges adaptats en pel·lícula

James Gunn, el director de la més que recomanable SUPER és guionista i director de GUARDIANES DE LA GALAXIA, i sembla ser que seguirà apostant per la seva ironia i humor. Aquesta nova aproximació, molt més trapella que èpica, s’agraeix. Tot i així, d’acció no en falta, però quan ve acompanyada de la cançó “Hooked on a feeling” fa que adquireixi un altre to que ens fa pensar: “què dimonis, per què no?!”.

El tràiler en V.O.

I també en castellà

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s