Tràilers i espots de la Superbowl

El passat diumenge va tenir lloc la Superbowl (l’edició48, guanyada pels Seattle Seahawks ) o el que és el mateix, l’esdeveniment esportiu i mediàtic més important dels Estats Units i un dels que més milions d’espectadors reuneix a tot el món. Si per alguna cosa, a part del fet esportiu, és famosa la nit de la Superbowl és per l’esdeveniment publicitari que suposa. Les marques més importants estrenen nous anuncis que es paguen a preu d’or. I Hollywood, com la gran marca que és, sempre està present.

Captain-America-Winter-Soldier-street-550x366

En els darrers anys, la importància que el màrqueting cinematogràfic li dona a la Superbowl ha anat en augment i els grans blockbusters estrenen espots i tràilers iespecials per a l’ocasió. En aquesta entrada teniu una col·lecció dels millors. A destacar el nou tràiler de CAPITÁN AMÉRICA: EL SOLDADO DE INVIERNO i l’espot de TRANSFORMERS: LA ERA DE LA EXTINCIÓN, ja que són les primeres imatges que tenim de la quarta entrega de la saga, amb Mark Wahlberg i els Dinobots inclosos.

TRANSFORMERS: LA ERA DE LA EXTINCIÓN
(Estrena el 8 d’agost)

 CAPITÁN AMÉRICA: EL SOLDADO DE INVIERNO
(Estrena el 28 de març)

Tràiler:

Espot:

THE AMAZING SPIDER-MAN 2: EL PODER DE ELECTRO
(Estrena el 16 d’abril)

Tràiler extès:

Espot:

THE MONUMENTS MEN
(Estrena el 21 de febrer)

NOÉ
(Estrena el 4 d’abril)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s