Resum de la gala dels VI Premis Gaudí

De nou, LA CASA DE VIDRE ha estat present als Premis Gaudí. Per a tots vosaltres, aquí teniu el nostre resum del que ha estat la VI Gala dels premis més importants del cinema català.

La gala ha començat a bon nivell,  marcada pel ritme musical que han imprès el duo Àngel Llàcer i Manu Guix i per les encertades i per sort no molt subratllades referències a diversos temes: des dels recents canvis en l’IVA cultural, els Gaudí de l’any passat, la nova presidenta de l’acadèmia, el crònut, el fitxatge de Bayona per Hollywood a com no, el panorama polític en general a Catalunya i Espanya. I encara que els números musicals i les aparicions del presentador han anat decreixent en ritme i encert, el cert és que s’agraeix el ritme ràpid que els responsables han donat a una gala que, en cap moment s’ha fet excessivament llarga.

Llàcer en plena presentació. ©Ruano Fotografia.

Llàcer en plena presentació. ©Ruano Fotografia.

Isona Passola ha debutat com a presidenta en una gala amb un discurs interessant, incidint en alguns dels punts dèbils de la indústria així com en el futur de la mateixa i les properes lleis que ajudin a reflotar-la. Però el cert és que ha estat llarg i poc brillant, amb més d’una divagació innecessària i una postura sobre la vaga de TVC que no ha agradat a tothom.

Julieta Serrano, agraïda, emocionada i nostàlgica a parts iguals, ha estat el relleu de Montserrat Carulla en el Gaudí  D’Honor i com no, ha rebut una merescuda i llarga ovació dels assistents.

_drb5203jpg-11663

Neus Ballús de LA PLAGA ,ha estat la clara triomfadora individual, amb quatre premis per a ella (muntatge, guió, pel·lícula i direcció). @Ruano Fotografia.

Els premis importants han estat per Jose Sacristán a millor actor protagonista per EL MUERTO Y SER FELIZ (molt encertat en el seu discurs per cert), Nora Navas a millor actriu protagonista per TOTS VOLEM EL MILLOR PER A ELLA (merescut, anunciat i esperem que correspost als Goya), Neus Ballús s’ha endut el premi a millor direcció, LOS ÚLTIMOS DÍAS el premi a millor pel·lícula en llengua no catalana mentre que LA PLAGA s’ha confirmant com la guanyadora total de la gala amb el premi a millor pel·lícula, el quart de la nit.

La llista sencera dels premiats la podeu llegir aquí, a la nostre anterior entrada.

Ens tornem a veure l’any vinent!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s