Mor Philip Seymour Hoffman

Ahir, a les 11,30 h del matí, l’actor Philip Seymour Hoffman va ser trobat mort al seu apartament de Nova York. Tot apunta a que una sobredosi va acabar amb la vida de l’actor de 46 anys, el cos del qual romania dins la banyera amb una xeringa al braç i amb restes d’heroïna al seu voltant. Fou un company i amic seu qui, en veure que Seymour Hoffman no anava a recollir els seus fills, s’apropà a la casa que l’actor tenia a al barri de Greenwich Village i va descobrir el cadàver.

File photo of best actor winner Hoffman with Oscar at the 78th annual Academy Awards in Hollywood

Philip Seymour Hoffman era reconegut com un dels millors actors de la seva generació i com un dels més destacats del panorama actual. Sorprenentment versàtil, va participar a nombroses i diverses pel·lícules com TWISTER, CASI FAMOSOS i MISIÓN IMPOSIBLE III, convertint-se en un dels secundaris de luxe del Hollywood actual. L’enorme talent de Seymour Hoffman el va dur a participar en cinc de les sis pel·lícules de Paul Thomas Anderson (MAGNOLIA i BOOGIE NIGHTS ENTRE ELLES) i a rebre l’Oscar l’any 2005 per la seva encertadíssima interpretació de l’escriptor nord-americà Truman Capote a CAPOTE. A més, va rebre tres nominacions més pels seus papers a LA GUERRA DE CHARLIE WILSON, LA DUDA i l’última l’any passat per THE MASTER, on interpretava a un carimàstic líder d’una secta.

philip-seymour-hoffman-1-788668

Els inicis de la seva carrera, però, foren a la televisió i va ser arrel de la seva participació a un capítol de LEY Y ORDEN que es va iniciar la seva trajectòria com intèrpret. Seymour Hoffman, que es va llicenciar l’any 1989 en Intepretació, va ser també reconegut per les seves actuacions en teatre i televisió i va rebre dues nominacions als premis Emmy i dues més als premis Tony.

psh3

L’actor, que el passat maig va ingressar a una clínica de rehabilitació durant 10 dies, havia parlat públicament de la seva adicció a les pastilles i l’heroïna. Desgraciadament, una vegada més les drogues acaben amb la vida d’un actor jove, carregat de talent i d’energia, a qui semblava que tota col·lecció de papers memorables l’estava esperant. Ens deixa, però, tota una carrera plena de fantàstiques interpretacions que el convertiren en un dels actors més destacats i destacables de les últimes dècades. Descansi en pau.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s