Tràiler de la nova comèdia de Seth McFarlane

A MILLION WAYS TO DIE IN THE WEST (o com es titularà aquí MIL MANERAS DE MORDER EL POLVO) és la nova creació del director, guionista, productor i actor Seth MacFarlane. El creador de sèries d’animació com PADRE DE FAMILIA o AMERICAN DAD es va convertint poc a poc un dels nous referents de Hollywood, havent debutat en la direcció amb un gran èxit de taquilla com va ser TED i presentant si recordeu, els Oscars de l’any passat. Avui tenim el primer tràiler de l’esperada cinta:

Ara, MacFarlane va un pas endavant i s’atreveix a protagonitzar en carn i ossos (fins ara ho havia fet prestant només la veu) la seva nova pel·lícula. MIL MANERAS DE MORDER EL POLVO és una comèdia ambientada al far west. Tot un western còmic que fa recordar a la mítica SILLAS DE MONTAR CALIENTES de Mel Brooks. La pel·lícula segueix a un covard pastor d’ovelles (MacFarlane) que s’alia amb la dona d’un bandoler perquè l’ajudi a recuperar a  la seva antiga xicota. L’interessant repartiment el completen Charlize Theron, Liam Neeson, Amanda Seyfried, Neil Patrick Harris, Giovanni Ribisi i Sarah Silverman.

MacFarlane necessitarà que Charlize Theron l'ajudi a no morir a l'oest.

MacFarlane necessitarà que Charlize Theron l’ajudi a no morir a l’oest.

El tràiler desprèn un bon número de gags, l’humor al límit (i per molts groller) de McFarlane i representa paròdicament a un far west d’allò més perillós on la gent mor de milers de maneres diferents en qualsevol situació. MIL MANERAS DE MORDER EL POLVO s’estrenarà el proper 30 de maig. Us deixem una galeria del posters indivuals de la pel·lícula:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

PD: El moment “Mila Kunis, Mila Kunis” en l’escena amb els indis, el millor. Esperem que no sigui el típic tràiler de comèdia on apareixen tots els gags bons de la pel·lícula.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s