Nou teaser de MALÉFICA

L’esperadíssima MALÉFICA, la nova aposta de Disney per revisitar el conte que va popularitzar l’any 1950, ja té nou teaser tràiler, protagonitzat per una sensual i poderosa Angelina Jolie. Uns prometedors noranta segons carregats d’acció i efectes especials en què comprovem les dimensions èpiques d’aquesta nova perspectiva de la història de la Bella Dorment, centrada ara en la dolenta del conte clàssic.

En aquest nou avenç, que es va poder veure per primera vegada durant una pausa de la recent gala dels premis Grammy, pren molt protagonisme la foscor i el caràcter tenebrós de què s’ha volgut dotar aquesta adaptació centrada en Malèfica. I és que la història darrere d’aquest personatge està carregada de drama, patiment i maldat: quan era una preciosa jove de cor pur, va intentar defensar el seu regne d’un grup d’atacants i va ser cruelment traïda. És per això que el seu cor es va anar convertint en preda i ella es va obssessionar amb la venjança contra l’hereu del rei invasor, pare de la dolça i tendre Aurora (interpretada per Elle Fanning), contra qui llença un terrible encanteri.

Malefica-protagonizada-Angelina-Jolie_NACIMA20131112_0113_191

El verd dels ulls i el vermell dels llavis de Malèfica destaquen en el primer póster de la pel·lícula.

Sense dubte, l’elecció d’Angelina Jolie per aquest paper és tot un encert, ja que dota Maléfica d’un atractiu i d’una força que funcionen a la perfecció amb la història de la pel·lícula, amb una imatge exagerada i seductora. Durant aquest breu però intens teaser, a més dels elements del conte clàssic (com la filosa i les fades) podem veure imponents imatges de batalles, escenaris plens de fantasia i criatures de tota mena. Els efectes especials i la direcció d’art són claus en aquest replantejament, una mica més adult i heroic, de la Bella Dorment.

Maléfica-1050x700

La Malèfica del clàssic d’animació té moltes semblances amb la interpretada per Angelina Jolie.

S’ha de destacar la melodia que acompanya aquest teaser: la suggerent veu de Lana del Rey interpretant la famosa cançó “Once upon a dream” (coneguda aquí per la versió titulada “Eres tú el príncipe azul”). Aquesta nova versió funciona a la perfecció amb l’estètica del teaser i sobretot ajuda a recordar que MALÉFICA és un replantejament, més obscur i menys idealista, del clàssic de Disney LA BELLA DORMENT, sols que explicat des del punt de vista de qui a aquesta última era l’enemiga de la protagonista, ara reconvertida en un personatge tant o més interessant que la pròpia princesa Aurora.

No serà fins el proper maig que podrem veure la pel·lícula completa i saber si la Maléfica d’Angelina Jolie és tan perfecta com sembla.

PD: Julia Roberts de Reina de Blancaneu, Angelina Jolie de Maléfica… Qui serà l’encarregada de donar vida a Ursula? I a Jafar? Esperem sabre-ho ben aviat!

Anuncis

One response to “Nou teaser de MALÉFICA

  1. Retroenllaç: La Sireneta segons Sofia Coppola | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s