Michael Douglas també serà Ant-Man

Sí, tal com sona, Michael Douglas també serà Ant-Man. Encara que fa unes setmanes anunciàvem que seria Paul Rudd. I és que en el cànon dels còmics d’aquest heroi de la Marvel han existit al llarg dels anys més d’una encarnació. La més coneguda, la dels inicis, és la de Hank Pym qui sabem ara, segons l’anunci de Marvel Studios, serà interpretat per Michael Douglas.

Douglas, amb el seu recent Globus D'Or per BEHIND THE CANDELABRA, dona un nou tomb a la seva carrera.

Douglas, amb el seu recent Globus D’Or per BEHIND THE CANDELABRA, dona un nou rumb a la seva carrera.

L’altre Ant-Man dels còmics és Scott Lang, qui roba el vestit i les invencions a l’heroi i li suplanta la identitat, esdevenint un nou i peculiar Ant-Man. Lang, en aquest cas, serà interpretat per Paul Rudd. El cert és que en el seu dia, quan es va anunciar el fitxatge de Rudd, el comunicat oficial tant sols parlava d’ell com a Ant-Man, sense especificar quin d’ells seria. Els rumors de l’existència dels dos herois i declaracions críptiques del director, Edgar Wright, sobre que ANT-MAN seria una pel·lícula de robatoris, ja feien pensar que aquesta realitat que veiem avui era viable. La trama de la pel·lícula doncs, sembla que girarà entorn a això, suposant tot un conflicte entre un retirat heroi old school i el seu successor modern.

Cada nova notícia d'ANT-MAN fa crèixer l'interès per la cinta d'Edgar Wirght.

Cada nova notícia d’ANT-MAN fa créixer l’interès per la cinta d’Edgar Wright.

Per tant, Michael Douglas, tot un veterà de Hollywood, s’uneix a l’univers Marvel interpretant un dels seus herois inicials. L’existència de diferents personatges ocupant la identitat d’un superheroi concret és quelcom molt habitual en els còmics però fins ara, és un fet que s’ha resistit d’aparèixer en les pel·lícules i sagues de superherois (amb l’excepció agafada una mica amb pinces d’EL CABALLERO OSCURO: LA LEYENDA RENACE). ANT-MAN s’estrenarà al 2015 amb Paul Rudd i Michael Douglas de protagonistes. Actors com Michael Peña  (SIN TREGUA) i Clifton Collins Jr (PACIFIC RIM) sonen com a possibles secundaris.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s