Programa del 28 de desembre

Aquesta setmana tanquem el 2013 fent un tertúlia-resum del més destacat que hem viscut aquest any tant a la web com al programa. El “best of” de LA CASA DE VIDRE: notícies més importants, festivals, sorpreses, decepcions i cinema low cost entre d’altres. A continuació, les estrenes de la setmana com A PROPÓSITO DE LLEWYN DAVIS, l’esperada tornada dels germans Coen i finalment la zona crítica de 12 AÑOS DE ESCLAVITUD, una de les pel·lícules més potents d’aquesta temporada de premis que ja ha començat. Esperem que us agradi!

programa 28 desembre

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s