Paul Rudd serà Ant-Man

Finalment l’actor Paul Rudd serà el nou heroi de la família Marvel. Si recordeu, fa uns mesos informàvem que Rudd i Joseph Gordon-Levitt eren els dos candidats que tenia la Marvel per al protagonista d’ANT-MAN. Doncs bé, l’opció triada pel director de la pel·lícula Edgar Wright i els productors ha estat Paul Rudd i la veritat és que no pot ser una tria més encertada. Marvel Studios sempre s’ha caracteritzat per fer càstings atrevits que mols cops sorprenen però que acaben sent clau.

Paul Rudd pot esdevenir una tria molt encertada.

Paul Rudd pot esdevenir una tria única i molt encertada.

ANT-MAN, un projecte difícil de dur a terme i amb característiques diferents a la resta d’adaptacions Marvel requeria d’una elecció atrevida i correcte pel protagonista. Al cap i a la fi, Edgar Wright i el seu co-guionista Joe Cornish (director d’ATTACK THE BLOCK) han estat triats pel seu estil únic i les seves decisions atrevides, com pot ser en aquest cas, el fitxatge de Rudd. Segons diuen a la nota de premsa oficial, Wright i Cornish tenien por de la reacció del president de Marvel i productor de totes les cines, Kevin Feige, davant la proposta de Rudd. La reacció, al contrari, va ser molt entusiasta i asseguren que no han vist mai cap actor tant motivat i engrescat per interpretar un dels seus herois.

Fotograma del test que va rodar Edgar Wright fa uns anys per mostrar la seva visió del personatge.

Fotograma del test que va rodar Edgar Wright fa uns anys per mostrar la seva visió del personatge.

I és que Paul Rudd malgrat l’èxit de les comèdies on ha participat en la darrera dècada, ha tingut relativament poques ocasions per ser el protagonista absolut d’una cinta i menys, d’una d’aquestes característiques. Actor d’una gran versatilitat i carisma, ha participat en grans comèdies com VÍRGEN A LOS 40, EL REPORTERO, LÍO EMBARAZOSO o protagonitzat d’altres com SI FUERA FÁCIL, TE QUIERO TÍO o OUR IDIOT BROTHER i PRINCE AVALANCHE, que encara no s’han estrenat aquí. Sens dubte, tenim moltes ganes de veure ANT-MAN d’Edgar Wright amb Paul Rudd com a protagonista.

Anuncis

One response to “Paul Rudd serà Ant-Man

  1. Retroenllaç: Michael Douglas també serà Ant-Man | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s