Teaser d'El amanecer del Planeta de los Simios

Preparem-nos, perquè tornen els simis liderats pel Cèsar (Andy Serkis) disposats a acabar amb nosaltres i apropiar-se del planeta:

A l’estiu del 2011 s’estrenava el que anava a ser el blockbuster sorpresa de l’any i dels que millor sabor de boca va deixar: EL ORIGEN DEL PLANETA DE LOS SIMIOS. La proposta era crear una preqüela molt llunyana d’EL PLANETA DE LOS SIMIOS on s’explicava de forma humana, realista i actual, l’origen del primer simi avançat genèticament que iniciaria el que ja coneixem i va viure Charlton Heston en el seu dia. L’èxit de la pel·lícula, assegurava una seqüela, que arribarà el 2014 i en la que ens trobem una situació ben diferent a la de la primera part: Una dècada més tard, el simi Cèsar, lidera a una població creixent de simis genèticament avançats en una terra devastada per un virus que ha anat aniquilant als humans. Els pocs supervivents de la raça humana que queden s’organitzen per lluitar contra els simis i retornar el control del planeta.

Cèsar (Andy Serkis) disposat a fer-nos mal.

Cèsar (Andy Serkis) disposat a fer-nos mal.

EL ORIGEN DEL PLANETA DE LOS SIMIOS, canvia de director (ara dirigeix Matt Reeves) i també de protagonistes humans, doncs ja no tenim al “pare” de Cèsar (James Franco) sinó a un grup de supervivents en el que trobem a Jason Clarke, Keri Russell i Gary Oldman. Si la pel·lícula segueix la bona estela de la primera, amb una mescla equilibrada d’acció, ciència ficció i drama, podem estar davant d’un dels blockbusters més interessants que vindran. Si més no, tecnològicament, el que han estat capaços de fer amb els simis i les actuacions dels actors (Serkis estava increïble a la primera pel·lícula) és espectacular.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s