Teaser d'Interstellar

En el món de la cinefília d’internet actual, regit per les lleis del hype (el que vindria ser una expectació exagerada), tots sabem que Christopher Nolan és el rei. Capaç de despertar excitació cinèfila amb tan sols un nom, un logo o poques imatges. I aquest és el cas del teaser d’INTERSTELLAR, que a base d’imatges d’arxiu evocant l’extinta carrera espacial i la veu en off de Matthew McConaughey, ens deixa un pèl freds però sobretot desitjant molt més, i és que per això ha estat dissenyat:

INTERSTELLAR s’estrenarà el 7 de novembre del 2014 amb Matthew McConaughey, Jassica Chastain i Anne Hathaway liderant un repartiment que també compta amb Matt Damon, Michael Caine, Casey Affleck, Ellem Burstyn, John Lithgow i Wes Bentley entre d’altres. La nova cinta de ciència-ficció de Nolan segueix a un gruo d’exploradors que empreen un recent descobert forat de cuc a l’espai per sobrepassar els límits dels viatges a l’espai.

un McConaughey amb llàgrimes als ulls és

Un McConaughey amb llàgrimes als ulls en una de les poques imatges que veiem d’INTERSTELLAR

Tot i que esperàvem més d’un primer teaser del director a jutjar per els teasers més engrescadors de les seves anteriors pel·lícules, la veritat és que encara queda molt per l’estrena i en prou feines just ha acabat el rodatge, així que potser millor relaxar-nos una mica, gaudir d’aquest petit tast i esperar amb ganes els propers tràilers que arribaran durant aquest llarg any fins l’estrena.

Anuncis

One response to “Teaser d'Interstellar

  1. Retroenllaç: La renaixença de Matthew McConaughey | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s