Bayona dirigirà la seqüela de Guerra Mundial Z

Impressionant noticia, sens dubte.

El català J.A. Bayona ha estat triat per dirigir la segona part del que ha estat l’èxit sorpresa de l’estiu, GUERRA MUNDIAL Z. Si recordeu, la pel·lícula, dirigida per Marc Foster i produïda i protagonitzada per Brad Pitt va patir molts problemes previs i tothom esperava un desastre de pel·lícula. Però com això de l’èxit al cinema és cada cop més difícil de preveure, tothom es va sorprendre de lo decent que era la pel·lícula en un estiu en general bastant decebedor i va acabar sent un dels blockbusters que més va recaptar.

Brad Pitt ha estat la clau de l'èxit i suposem que també qui ha triat a Bayona.

Brad Pitt ha estat la clau de l’èxit i suposem que també qui ha triat a Bayona.

Per això, ara que els productors hauran après la lliçó és probable que J.A Bayona surti molt ben parat d’aquesta tria. Si la pel·lícula és un èxit, el col·locarà en una posició immillorable a Hollywood. A més, està clar que li sobra talent per aquesta tasca i un repte així pot ser el que necessita després d’EL ORFANATO i LO IMPOSIBLE.

El passat febrer el vam poder entrevistar durant els premis Gaudí i ens comentava algun detall sobre una pel·lícula de ciència-ficció escrita per Eric Roth (FORREST GUMP) que estava desenvolupant a la Warner. No sabem encara els detalls de l’acord per la seqüela de GUERRA MUNDIAL Z (ni el títol que tindrà) i si això afectarà a aquest altre projecte a curt termini. Imaginem que sí, ja que segurament la intenció dels productors és mantenir el bon sabor de boca que va deixar la primera part i estrenar la pel·lícula en els propers anys.

Bayona, disposat a conquerir Hollywood a base de Zombies.

Bayona, disposat a conquerir Hollywood a base de Zombies.

Caldrà veure a qui es tria com a guionista, ara que segurament Bayona tindrà alguna cosa a dir i també, si la història voldrà recuperar molts dels elements i trames que es van abandonar del llibre original de Max Brooks (que per cert, és fill de Mel Brooks i Ann Brancoft) o bé si se seguirà amb la línia marcada al final de GUERRA MUNDIAL Z. El que és segur que aquesta notícia és un excel·lent pas endavant per la carrera del director barceloní.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s