Tràiler de The Amazing Spider-Man: El Poder de Electro

Arriba l’hora de la veritat per l’Spider-Man de Marc Webb. Amb THE AMAZING SPIDER-MAN: EL PODER DE ELECTRO el director, els guionistes i tothom implicat hauran de demostrar que per fi, aquest reboot de l’home aranya té una identitat pròpia i s’allunya de l’anterior etapa del personatge, liderada per Sam Raimi. I és que THE AMAZING SPIDER-MAN, malgrat oferir algunes noves idees interessants i sobretot un càsting en general millor que l’anterior saga, la veritat és que bevia i recordava massa a la primera entrega original.

Versió Original:

Versió Doblada:

En aquesta segona part que s’estrenarà aquí el 16 d’Abril de 2014 (unes setmanes abans que als EUA)  eter Parker s’haurà d’enfrontar amb Electro però també amb Rhino i pel que sembla també amb una encarnació (no cal fer Spoilers) del Green Goblin. És a dir, la malvada companyia Oscorp i la seva galeria de malvats contra Spider-Man. No deixa de ser curiós no obstant la poca importància que el tràiler sembla donar al “en teoria” malvat principal en benefici d’un allau èpic de nombrosos malvats que preocupa més que evita a tenor de la terrible experiència “plurimalvada” (permeteu l’expressió) de Spider-Man 3. Però de tot s’aprèn i esperem que en aquesta ocasió l’allau de personatges no sigui un llastre.

Això és el que Derek Zoolander definiria com mirada "acero azul".

Això és el que Derek Zoolander definiria com a “mirada acero azul”.

El repartiment d’aquesta nova entrega del superheroi el formen Andrew Garfield i Emma Stone com a Peter Parker i Gwen Stacy respectivament i s’uneixen Jamie Foxx com a Electro, Paul Giamatti com a Rhino, Dan DeHaan (CHRONICLE) com a Harry Osborn, Chris Cooper com a Norman Osborn . A més, contoem amb la tornada de Sally Field i Martin Sheen com els oncles del protagonista i Campbell Scott com el pare de Peter Parker, peça clau per el nou enfocament (estil Harry Potter, per cert) del personatge que ha volgut donar Marc Webb.

Estem davant una pel·lícula o el nou video-joc de la flamant PS4?

Estem davant una pel·lícula o un nou vídeojoc de la flamant PS4?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s