Wonder Woman a la gran pantalla!

Es confirma el que fins ara eren només rumors: la seqüela d’EL HOMBRE DE ACERO inclourà per primera vegada en cinema a Wonder Woman, el tercer personatge més popular de la DC Comics. És a dir, no només tindrem un nou Batman (Ben Affleck) a la nova cinta de Superman (Henry Cavill) sinó que també tindrem a la famosa superheroïna. I qui l’interpretarà?

Gal Gadot.  

Gal Gadot serà la Wonder Woman de Zack Snyder.

Gal Gadot serà la Wonder Woman de Zack Snyder.

L’actriu, original d’Israel és coneguda bàsicament pel seu paper secundari com a Gisele a la saga FAST & FURIOUS on hi apareixia des de la quarta pel·lícula. Les declaracions oficials de Zack Snyder i la Warner Bros no deixen dubte: aquesta serà una adaptació directa de Wonder Woman, amb el personatge ja establert dins l’univers de la pel·lícula.

Per tant, estem davant la primera vegada que el personatge (segurament l’heroïna més famosa del món dels superherois) aparegui en una pel·lícula. Al llarg dels anys hi han hagut nombrosos projectes per dur-la al cinema però tots han anat caient d’una forma o altre. En el seu dia per exemple, Joss Whedon (LOS VENGADORES) anava a dirigir una pel·lícula de Wonder Woman escrita per ell mateix.

El camí cap a una Lliga de la Justícia al cinema queda més clara, amb Gadot afegint-se als noms de Henry Cavill i Ben Affleck.

El camí cap a una Lliga de la Justícia al cinema queda més clar, amb Gadot afegint-se als noms de Henry Cavill i Ben Affleck.

És ara ja evident doncs, que la Warner Bros. i la DC estan determinades a construir el seu propi univers cinematogràfic, que segur que a partir de BATMAN VS SUPERMAN (a l’espera de títol oficial així és com la coneixem) s’anirà expandint. De ben segur que si la pel·lícula funciona i el personatge qualla en l’espectador, veurem a Gal Gadot interpretant a Wonder Woman en més d’una ocasió.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s