Qui va matar Kennedy? Segons X-Men

En una prova més de la creixent sofisticació i inversió en màrqueting viral de Hollywood, la campanya per X-MEN: DÍAS DEL FUTURO PASADO ha llençat un vídeo on es relaciona l’assassinat de Kennedy amb el món dels mutants. Aprofitant com sabeu l’efemèride del 50 aniversari del magnicidi més famós dels EUA, ahir es va llançar el següent vídeo que juga amb la idea d’un documental on es detalla la participació d’Eric Lenshherr, alies Magneto (Michael Fassbender) com a explicació de la misteriosa conspiració que envolta l’assassinat de JFK:

El vídeo del reportatge titulat THE BENT BULLET (la bala doblegada) es troba recolzat per una web (l’enllaç aquí) on s’hi troba més informació i suposem hi haurà més contingut de cara a la promoció viral de la pel·lícula. La primera part d’aquesta nova saga, X-MEN: PRIMERA GENERACIÓN ja creuava als mutants amb l’administració Kennedy i si recordeu, Magneto, Xavier i companyia tenien un paper decisiu en la crisi dels míssils de Cuba. Aquesta curiosa acció viral, molt enfocada al imaginari del públic americà, té coherència amb la línia de les noves pel·lícules de X-Men i si més no, constata la importància que es dona avui en dia a la promoció dels blockbusters amb accions “bellow the line” com aquesta. Fa poc se sabia que X-MEN: DÍAS DEL FUTURO PASADO era la pel·lícula de la 20th Century Fox més cara després d’AVATAR i imaginem que una bona part del pressupost va destinat al màrqueting.

Magneto a Dallas, en el tràgic moment del 22 de novembre de 1963.

Magneto a Dallas, en el tràgic moment del 22 de novembre de 1963.

PD: No és la primera vegada que un personatge de còmic portat al cinema intervé en l’assassinat de JFK. Recordeu els títols de crèdit de WATCHMEN?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s