Nou curtmetratge de Wes Anderson

Si sou d’aquells que us heu revisat trenta vegades el guió il·lustrat de MOONRISE KINGDOM i heu vist unes cinquanta vegades el tràiler de THE GRAND BUDAPEST HOTEL, pel·lícula que inaugurarà la Berlinale el proper febrer, mentre n’esperau l’estrena, aquí us oferim una bona dosi de Wes Anderson: un curt protagonitzat per Jason Schwartzman, titulat CASTELLO CAVALCANTI i que ens explica la història d’un pilot de carreres que s’estrella a un poble d’Itàlia l’any 1955. Tota l’essència del director concentrada en menys de vuit minuts: un disseny d’art excepcional, un peculiar sentit de l’humor, música encertadíssima i uns diàlegs (gairebé monòleg) carregats d’enginy.

Aquest fantàstic curt ha estat realitzat amb l’ajuda de Prada i escrit pel propi Wes Anderson.

castello-cavalcanti1

Anuncis

One response to “Nou curtmetratge de Wes Anderson

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s