Tràiler de NYMPH()MANIAC

S’ha fet d’esperar i això que l’estrena és imminent. Fins ara havíem tingut clips dels capítols de la pel·lícula en forma d’aperitiu però cap tràiler en si mateix. L’espera ha valgut la pena, si més no per deixar-nos bocabadats. I és que personalment, no sé com descriure el tràiler. Jutgeu vosaltres mateixos i vigileu si a cas, on el veieu…Com es diu en l’argot d’Internet és totalment NSFW (Not safe for work):

Sexe explícit i a part, m’ha deixat molt descol·locat. El muntatge, la música, el to…Estem parlant de Lars Von Trier i això vol dir què fins que no veiem el producte acabat, no sabem ben bé què esperar. Això si, les imatges son pur Von Trier.

Preparats per ser provocats i temptats per l'enfant terrible del cinema europeu?

Preparats per ser provocats i temptats per l’enfant terrible del cinema europeu?

Hi ha hagut molt revolt mediàtic sobre quina versió i muntatge de NYMPHOMANIAC es veurà finalment però fa poc  hem sortit de dubtes pel que respecta a les sales del nostre país. Golem, la distribuïdora de la pel·lícula estrenarà la versió internacional aprovada pel mateix Von Trier en dues parts de dues hores cadascuna. La primera s’estrenarà el dia 25 de desembre (Nadal pujat de to) i la segona un mes més tard, el 24 de gener. Allà hi serem segur.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s