Estrenes del 22 de novembre

Los juegos del hambre: en llamas

Director: Francis Lawrence Repartiment: Jennifer Lawrence, Woody Harrelson, Josh Hutchherson, Liam Hemsworth, Phillip Seymour Hoffman, Donald Sutherland Guió: Simon Beaufoy, Michael Arndt Any: 2013 País: EUA Duració: 146 min Gènere: Acció

Segona part de l’aclamada franquícia literària en la que després dels 74 Jocs de la Fam, la Katnis (Jennifer Lawrence) i el Peeta (Josh Hucherson) són convertits en ídols i símbols de la resistència contra el poder. Però els alçaments en els diferents districtes faran que hi hagin represàlies contra els éssers estimats de la Katniss alhora que haurà de lluitar en els 75ens jocs, en el que també hi participen antics guanyadors i liderà al seu pesar, la revolució contra el poder.

Los-juegos-del-hambre-En-llamas_cartel_peliUna familia de Tokio

Director: Yoji Yamada Repartiment: Yu Aoi, Kazuko Yoshiyuki, Satoshi Tsumabuki Guió: Yoji Yamada, Emiko Hiramatsu Any: 2013 País: Japó Duració: 146 min Gènere: Drama

Una parella d’ancians que viu a una petita illa viatja a Tokio per visitar als seus tres fills. El gran dirigeix una clínica, la filla, un saló de bellesa mentre que el petit, dissenya decorats. Els fills volen que els seus pares es diverteixin a la capital però alhora estan ocupats en els seus treballs, deixant que els veus vells pares se sentin incòmodes. Però aviat tot canvia.

Plan en Las Vegas

Director: Jon Turteltaub Repartiment: Robert De Niro, Michael Douglas, Morgan Freeman, Kevin Kline Guió: Dan Fogelman Any: 2013 País: EUA Duració: 105 min Gènere: Comèdia

Quan el Billy l’etern solter d’un grup de vells amics decideix casar-se amb la seva jove núvia, els quatre amics decideixen anar-se’n a Las Vegas amb la idea d’oblidar-se de l’edat i reviure els seus dies de glòria. De Niro, Douglas, Freeman i Kline veuran com Las Vegas que coneixien ja no existeix,  cosa que no els impedirà capgirar la ciutat del pecat de totes maneres.

La por

Director: Jordi Cadena Repartiment: Igor Szpakowski, Ramón Madaula, Roser Camí, Alicia Falcó Guió: Jordi Cadena, Núria Villazán Any: 2013 País: Espanya Duració: 73 min Gènere: Drama

El Manel té 16 anys, és un bon estudiant i company, que compta amb l’estima dels professors, els amics i la seva xicota. Però tot i així és incapaç d’explicar-li a ningú el que succeeix a casa seva. Tan sols pensa en poder començar a treballar i treure la seva mare i la seva germana de l’infern que estan vivint.

Heli

Director: Amat Escalante Repartiment: Armando Espitia, Andrea Vergara, Linda González Guió: Amat Escalante, Gabriel Reyes Any: 2013 País: Mèxic Duració: 105 min Gènere: Drama

L’Estela, una nena de 12 anys s’acaba d’enamorar perdudament d’un jove cadet que es vol escapar amb ella i casar-se. Al intentar complir aquest somni, la seva família haurà de viurà la violència que impera a la regió.

Metro Manila

Director: Sean Ellis Repartiment: Jake Macaagal, John Arcilla, Aithea Vega Guió: Sean Ellis, Frank E. Flowers Any: 2013 País: Filipines, Regne Unit Duració: 114 min Gènere: Drama, thriller

L’Oscar i la seva família deixen els camps d’arròs del nord de Filipines per a mudar-se a l’asfixiant capital. Allà, l’Oscar creu tenir un cop de sort quan li ofereixen un treball estable a una companyia de furgons blindats, però es tracta d’un treball perillós amb una alta tassa de mortalitat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s