Aningaaq, el curt que completa Gravity

Atenció spoilers!

Els que hagueu vist GRAVITY (esperem que la majoria, sinó A QUÈ ESTEU ESPERANT?) recordareu una escena en la que la Dr. Stone (Sandra Bullock) contacta a través de la ràdio amb un esquimal. A la pel·lícula ho vivim tot des de cabina on es troba la protagonista, en un dels moments més emotius (malgrat la barrera idiomàtica) d’aquesta pel·lícula que està fent història. Doncs bé, ara ens arriba l’altre punt de vista, el de l’esquimal, gentilesa de Jonás Cuarón, com sabeu, fill d’Alfonso Cuarón i co-guionista de GRAVITY. Jonás ha dirigit i escrit ANINGAAQ, aquest magnífic curt que completa a GRAVITY.

El perquè no s’ha projectat en cap cinema amb la pel·lícula és una incògnita, però si més no la seva presència online ajudarà encara més al ressò mediàtic de la pel·lícula com també al seu camí als Oscars.

ANINGAAQ

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s