Tràiler de Noah: Aronofsky bíblic

l’Abril de 2014 arribarà la primera pel·lícula de Darren Aronofsky des de l’èxit de CISNE NEGRO i també, la primera pel·lícula d’una nova tanda de relats bíblics adaptats pel Hollywood actual. I és que a NOAH (o NOÉ a les nostres sales), la història de l’Arca de Noè vista per Aronofsky, la seguiran EXODUS (sobre Moisés) de Ridley Scott i moltes altres produccions bíbliques de les que ja us vam parlar el seu dia.

Russell Crowe és Noè (caracteritzat de Jean Valjean?)

Russell Crowe és Noè (caracteritzat de Jean Valjean?)

Centrant-nos en NOAH, la veritat és que pel tràiler, promet ser una pel·lícula espectacular. Una visió èpica en la que Noè (Russell Crowe) no només s’haurà d’enfrontar al Diluvi Universal i la construcció de l’arca sinó a l’oposició de la resta d’humans, encapçalats per un malvat Ray Winstone. Que un director com Aronofsky vulgui adaptar aquesta història no deixa de ser curiós i interessant. A més, les disputes que ja ha tingut amb els productors sobre el muntatge final o el repte que assegura ha suposat rodar amb tants elements creats digitalment (com per exemple els animals) fan entreveure que com a mínim, la pel·lícula donarà de si.

El repartiment de NOAH, està format per Russell Crowe, Ray Winstone, Jennifer Connelly, Emma Watson, Logan Lerman i Anthony Hopkins com a Matusalem. El guió el firma el mateix Darren Aronofsky i el seu col·laborador habitual Ari Handel, i segons diuen els que l’han llegit, aquesta nova visió sobre l’Arca de Noè es centra molt en el paral·lelisme amb el problemes de medi ambient actuals. Esperarem fins l’estrena. Només el temps dirà si torna a ser un èxit d’Aronofsky com EL LUCHADOR o CISNE NEGRO o bé un fracàs sonat com LA FUENTE DE LA VIDA.

El malvat Ray Winstone, representant de tot allò dolent de la humanitat.

El malvat Ray Winstone, representant de tot allò dolent de la humanitat.

Una de les imatges més espectaculars del tràiler.

Una de les imatges més espectaculars del tràiler.

Anuncis

2 responses to “Tràiler de Noah: Aronofsky bíblic

    • Si sí, de taquilla em referia. Agradi o no la peli (a mi m’agrada) va ser un fracàs tan gran que quasi acaba amb la carrera d’Aronofsky. Ara s’ha recuperat però si fem memòria, després de LA FUENTE DE LA VIDA era gairebé un proscrit de Hollywood.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s