De Blancaneus a Napoleó

Rupert Sanders, director de BLANCANIEVES Y LA LEYENDA DEL CAZADOR rodarà per la Warner Bros una nova aproximació al famós Napoleó Bonaparte. Lluny de ser una pel·lícula de tall èpic i proporcions monumentals com en el seu dia havia de ser el projecte de Kubrick, aquest Napoleó tindrà un aire a SCARFACE (El PRECIO DEL PODER).

A l'esquerra el jove Rupert Sanders i a la dreta, com no, l'històric emperador.

A l’esquerra el jove Rupert Sanders i a la dreta, com no, l’històric emperador.

Sí, heu llegit correctament. Aquesta nova cinta de Sanders i escrita per Jeremy Doner (THE KILLING) utilitzarà l’estructura del rise and fall i l’estètica/filosofia (digueu-li com vulgueu) de l’SCARFACE de Brian De Palma per relatar la vida de l’emperador francès, des dels seus dies a la revolució fins l’ascensió al poder i la subseqüent caiguda. És sorprenent (i fins a cert punt irrisori) que després d’anys en els que la figura de Napoleó s’ha intentat dur al cinema en moltes ocasions, sigui finalment un projecte d’aquesta mena, aparentment més pop i comercial i amb un Napoleó com si de Tony Montana es tractés, el que acabi fructificant.

Rupert Sanders, que va passar directament de dirigir anuncis a una superproducció com va ser la seva aproximació heroica i d’acció al personatge de Blancaneus, farà més o menys el mateix ara amb aquesta figura història. El que ens preguntem és si a l’escena final, trobarem al petit emperador, disparant a tothom i cridant “dis bonjour a mon petit copain!!”

PD: Ja posats que contractin a Al Pacino per fer de Gangster Napoleó, i emular aquesta gran escena final d’EL PRECIO DEL PODER, aquí doblada al francès:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s