L’episodi VII ja té data d’estrena

18 de desembre de 2015. Marqueu la data al calendari: aquell dia l’Episodi VII de STAR WARS arribarà a les sales.

Serà la primera pel·lícula de la saga creada per George Lucas que s’estreni en plena temporada de nadal (imagineu quines joguines triomfaran aquell nadal?), ja que les sis pel·lícules anteriors sempre es van estrenar pels volts de maig, per a la temporada estiuenca. El cert és que des de que van anunciar la compra de Lucasfilm per part de Disney i la conseqüent estrena del nou episodi per al 2015, arribar a estrenar al maig era una quimera. Al cap i a la fi, des de que sabem del nou episodi, els avanços han sigut molt pocs. Més aviat al contrari.

Vader i Lucas, dos figures del passat? Els dos malvats més importants de Star Wars?

Vader i Lucas, dos figures del passat? Els dos malvats més importants de STAR WARS?

Fa unes setmanes, per exemple, sortia a la llum que el guionista originalment encarregat de la pel·lícula (Michael Arnt, TOY STORY 3) abandonava la producció i era substituït per J.J Abrams (com sabeu, el director de la pel·lícula) i per Lawrence Kasdan, mític guionista/director encarregat dels guions d’EL IMPERIO CONTRAATACA o EN BUSCA DEL ARCA PERDIDA. Aquesta notícia va fer patir a molts fans per la possibilitat d’un retràs, ja que suposava un pas enrere en el procés. I sumat al fet que encara no sabem res del càsting, el pànic semblava créixer. Ara sabem que la pel·lícula arribarà al 2015 (encara que sigui a finals del mateix) i com Abrams ha reconegut, la marxa de Arndt té més a veure en accelerar el procés i arribar a la data desitjada que cap altre cosa, malgrat els rumors de desavinences i xocs entre tots dos.

En el comunicat oficial de la Disney també es fa saber que la pel·lícula s’estrenarà en 3D, cosa que contradiu el fet que l’Episodi VII es rodarà en analògic i no en digital, tal i com va insistir Abrams en fer. No deixa de ser curiós que una saga que sempre s’ha distingit pels avanços tecnològics, rodi en analògic i estreni en 3D. Això només pot significar que el 3D serà convertit en post-producció i per tant, res de l’altre món. Sortirem de dubtes a finals de 2015, doncs.

J.J. Abrams, amb les claus del regne.

J.J. Abrams, amb les claus del regne.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s