Entrevista a Fede Álvarez

Fede Álvarez, director del remake POSESIÓN INFERNAL, que es va estrenar aquest any, ha format part del jurat del Festival de Sitges 2013. Triat personalment per Sam Raimi arrel del seu curt ATAQUE DE PÁNICO (aquí el teniu), aquest director uruguaià ha deixat molt bona impressió a Hollywood i se’l disputen totes les majors. Vam tenir la sort de poder entrevistar-lo a Sitges i va ser una gran experiència. Proper i sincer, no només ens explica les decisions del jurat o quina pel·lícula li ha agradat més, sinó que ens fa un repàs del seu pas per Hollywood, el seu futur (el proper projecte o les reunions a Marvel per dirigir una de superherois) i finalment, ens explica la impressió general que li deixen algunes de les pel·lícules espanyoles de gènere que s’han vist al festival.

Esperem que us agradi:

Els nostres agraïments de nou a Honey Mustard Productions.

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s