Estrenes del 8 de novembre

Somos los miller

Director: Rawson Marshall Thurber Repartiment:Jennifer Aniston, Jason Sudeikis, Emma Roberts, Kathryb Hahn Guió: Sean Anders, Steve Faber, Bob Fisher, John Morris  Any: 2013 País: EUA Duració: 110 min Gènere: Comèdia

El David (Jason Sudeikis) és un traficant de marihuana de baix perfil qui després de ser robat, és forçat pel seu cap (Ed Helms) a transportar de contraban un carregament enorme de marihuana des de Mèxic. Per a tal missió, el David decideix crear una farsa creïble: amb l’ajuda de la seva veïna stripper (Jennifer Aniston), un veí verge i friki i una noia fugitiva crearà la idíl·lica família Miller, que haurà de creuar la frontera en autocaravana el cap de setmana del 4 de juliol. Somos-los-Miller_cartel_peli

El Juego de Ender

Director: Gavin Hood Repartiment: Asa Butterfield, Hailee Steinfeld, Harrison Ford, Abigail Breslin, Viola Davis, Ben Kingsley Guió: Gavin Hood,   Any: 2013 País: EUA Duració: 114 min Gènere: Ciència-ficció

Adaptació de la primera entrega de la famosa saga literària de l’escriptor Orson Scott Card. EL JUEGO DE ENDER ens situa en un futur proper, on una raça alienígena ha atacat la terra. De no ser per un heroi llegendari, el el comandant de la Flota Internacional, Mazer Rackham, to s’hauria perdut. preparant-se pel pròxim atac, l’Exèrcit Internacional de la Terra entrena als millors joves per trobar el futur Mazer.

La cabaña en el bosque

Director: Drew Goddard Repartiment: Kristen ConnollyChris HemsworthAnna HutchisonFran KranzJesse Williams  Any: 2012 País: EUA Duració: 95 min Gènere: Thriller/Comèdia/Terror Cinc amics universitaris van a passar un cap de setmana a una cabana enmig d’un bosc sinistre. Allà trobaràn una estranya col·lecció de reliquies, entre les quals hi ha un diari d’una antiga familia de psicòpates. Fins aquí creus que coneixes la història. Però torna-hi a pensar…

Séptimo

Director: Patxi Amezcua Repartiment:Ricardo Darín, Belén Rueda, Luis Ziembrowski Guió: Patxi Amezcua, Alejo Flah  Any: 2013 País: Espanya, Argentina Duració: 91 min Gènere: Thriller
Ricardo Darín interpreta a un pare, el Marcelo, que perd els fills al tornar a casa tot jugant a un innocent joc de “a veure qui arriba abans”. Desolat, la plor aflora quan rep la trucada d’un segrestador que posa preu a l’alliberament dels seus fills.

Un Cerdo En Gaza

Director: Sylvain Estibal Repartiment: Sasson Gabay, Baya Belal, Myriam Tekaïa Guió: Sylvain Estibal  Any: 2011 País: França, Alemanya i Bèlgica Duració: 98 min Gènere: Comèdia
En Jafaar és un pescador palestí a Gaza. Un dia troba entre les seves xarxes un porc, segurament caigut d’un vaixell de càrrega. Com a bon musulmà, decideix desfer-se ràpidament de l’animal impur, però la seva situació econòmica l’aconsella vendre-se’l. Així comença una aventura que, en clau de comèdia, reflexa la complexa situació a la franja de Gaza.

Del lado del verano

Director: Antonia San Juan Repartiment: Macarena gòmez, Antonia San Juan, Mariam Hernández, Secun de la Rosa, Guió: Antonia San Juan Any: 2012 País: Espanya Duració: 100 min Gènere: Comèdia dramàtica

La vida rutinària d’una família es veu alterada quan el pare mor. Una de les seves filles, Tana, té un somni: volar lluny de l’entorn familiar però… Com desertar de la família sense perdre la família? i Com abandonar la família per tal de poder ajudar-la?

Stockholm

Director: Rodrigo Sorogoyen Repartiment: Javier PereiraAura GarridoJesús Caba Guió: Isabel PeñaRodrigo Sorogoyen Any: 2013 País: Espanya Duració: 85 min Gènere: Drama Un noi i una noia. Es coneixen a una discoteca. Ell està molt interessat. Ella no. Ell insisteix. Ella es resisteix…

The Berlin File

Director: Ryoo Seung-Wan Repartiment: Ha Jung -Woo, Gianna Jun, Seung Beom Ryoo  Guió: Ryoo Seung-Wan, Ted Geoghegan  Any: 2013 País: Corea del Sud Duració: 120 min Gènere: Thriller d’acció L’agent norcorea Pyo Jong-Sun treballa amb la seva dona. Ella utilitza com a tapadera el seu treball com a intèrpret de l’embaixada de Corea del Nord a Berlín. La seva missió consisteix en vigilar a oficials i ajudar al diplomàtic Lee Hak-Soo en el tràfic d’armes. La tapadera és descoberta per un agent sud-coreà  que investigava els comptes bancaris del diplomàtic.

Alpha

Director: Joan Cutrina Perelló Repartiment:Miquel Fernández, Alex Barahona, Juan Carlos Vellido, Irene Montalà Guió: Antoni Solé  Any: 2013 País: Espanya Duració: 112 min Gènere: Thriller d’acció Tres joves amics delinqüents s’han de separar a causa d’un cop frustrat. Vuit anys més tard, la vida els torna a unir tot i haver pres camins molt diferents. L’Eric surt de la presó, el Toni és ara policia i el Tom, el cap d’una banda de criminals. Un drama d’acció que parla sobre l’equilibri moral entre el be i el mal.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s