25ena Marató de cine fantàstic i de terror (Sortejem entrades!)

Torna la Marató de cinema fantàstic i de terror de Sants, i ja van 25 edicions!

Un esdeveniment local que ens encanta i una experiència cinèfila diferent de la que un sempre en surt a gust. I és que, qui no ha volgut mai cridar a una sala les vergonyes d’una pel·lícula o gaudir tots plegats amb aquells tòpics que a tots ens encanten en el fons?. Aaixò és del que es tracta aquesta marató: passar-ho bé amb amor al cinema. A més, aquest edició de l’anomenada “La nit més llarga” incorpora enguany títols mítics del passat que han estat votat pels propis seguidors de la marató. Aquestes són ALIENS: EL REGRESO, votada com la millor pel·lícula de ciència ficció, BRAINDEAD. TU MADRE SE HA COMIDO A MI PERRO (gran Peter Jackson a l’època gore), votada com a millor pel·lícula “cotxeriana” (és a dir, digne de l’ambient de la marató) i finalment, PESALLIDA EN ELM STREET (la original) votada com a millor pel·lícula de terror. Completen la sessió IRON MAN 3, POSESIÓN INFERNAL (el remake) i HANSEL Y GRETEL: CAZADORES DE BRUJAS. Tot un espectacle per passar la nit.

Cartell de l'edició d'aquest any.

Cartell de l’edició d’aquest any.

A partir del proper dilluns 11 fins la nit més llarga, la del dissabte 16 a 17 de novembre tindran lloc les diferents ofertes de l’edició d’aquest any. Els primers cinc dies estan dedicats a panoràmiques de curts presentats al concurs, el divendres 15 tindrà lloc la gala i visionat dels curts finalistes amb entrega de guardons i actuació musical. És ja 15ena edició del concurs i el cert és que cada any el nivell puja molt. Com dèiem, dissabte 16 “La nit més llarga” a l’auditori principal de Cotxeres de Sants (Carrer de Sants, 79) mentre que a la sala de conferències se celebrarà una marató alternativa amb títols de més caràcter sèrie B o Z, amb pel·lícules com MASTERS DEL UNIVERSO o la darrera de Jess Franco. Aquí podeu consultar la programació completa.

En Freddy Krueger tancarà la nit i s'assegurarà que ningú s'adormi.

En Freddy Krueger tancarà la nit i s’assegurarà que ningú s’adormi.

Per a més informació, com horaris i preus, no dubteu en visitar la web oficial cotxeres-casinet.org.

I com dèiem al titular, LA CASA DE VIDRE us vol facilitar l’experiència i gràcies al Secretariat de Sants, Hostafrancs i La Bordeta, disposem d’entrades per gaudir tant de la panoràmica de curts com de la marató principal del dissabte. Entre tots els concursants  sortejarem 3 entrades per accedir a les sessions de curts durant tota la setmana i 3 entrades per accedir a la marató. Per guanyar-les cal contestar a la següent pregunta:

QUINA HA ESTAT LA PITJOR PEL·LÍCULA QUE HEU VIST AQUEST ANY?

Disposem de dues vies per contestar: La principal, a la nostra pàgina de Facebook (no oblideu de prémer “like”) i fer un comentari amb la resposta a l’entrada del concurs (l’enllaç directe aquí) o bé escriure’ns un correu a la nostra adreça lacasadevidre@gmail.com indicant la resposta i el vostre nom complert. En quant tinguem els guanyadors ens posarem en contacte.

Molta sort i esperem que gaudiu d’una marató i un festival únics a Barcelona!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s