Primer teaser de THE RAID 2: BERANDAL

Tant de bo tots els teasers fossin com aquests. El primer clip que ens arriba de l’esperada seqüela de THE RAID: REDEMPTION del director establert a Indonesia Gareth Evans, fa el que promet: provocar-nos (tease) i deixar-nos amb ganes de més. THE RAID 2: BERANDAL promet més violència, més sang, més èpica i més personatges complexos en situacions extremes. I podria ser que Evans arribés a superar el primer film que, ja de per sí, es tractava d’una obra mestra del cinema d’acció.

Una imatge sagnant de THE RAID 2: BERANDAL

Poc se sap de THE RAID 2, només que comença unes dues hores després dels fets de la primera pel·lícula i que té al seu protagonista Iko Uwais a una presó, suposadament per infiltrar-se en un sindicat de crim organitzat a Jakarta. Les imatges parlen per si soles, i més val gaudir-les. Malgrat dir molt poc, les imatges ens ofereixen un gran tast d’allò que ens espera: tota una nova dosi de testosterona i adrenalina. I, Déu meu, com la trobàvem a faltar! Us deixem aquí amb el teaser… A gaudir!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s