L’espot de Scorsese amb Scarlett Johansson i Matthew McConaughey

Que grans directors dirigeixin de tant en quant anuncis no és cap sorpresa. Les grans marques paguen bé i es beneficien del renom i ressò que genera tenir un director estrella fent la peça publicitària. I qui millor com a director estrella per a fer de reclam? Martin Scorsese. No és la primera vegada: fa uns anys Freixenet va prescindir de les seves famoses bombolles per oferir un curt/anunci on l’estrella era la direcció de Scorsese. Sembla que allò va crear tendència i altres marques han apostat també pel director. Fa dos anys Chanel li va encarregar l’anunci d’una colònia i ara la història es repeteix amb Dolce&Gabanna, que ha volgut crear un romàntic i elegant espot  de 2 minuts amb Scarlett Johansson i Matthew McConaughey de protagonistes.

Elegància absoluta: música italiana, Nova York en blanc y negre i dos estrelles desbordants de glamur sota la direcció de Scorsese, que en pocs minuts deixar anar uns quants tràvelings marca de la casa. Aquí el teniu:

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s