Kristen Stewart i Jesse Eisenberg, de nou junts

ADVENTURELAND és una d’aquelles pel·lícules que en el seu dia van passar bastant desapercebudes però que poc a poc, s’ha anat creant un racó a la ment dels cinèfils, passant a ser una cinta amb bastant de culte. Dirigida per Greg Mottola (SUPERSALIDOS), és ja una de les referències del subgènere del coming of age, on un Jove Jesse Eisenberg s’enamora per primera vegada de Kristen Stewart en un “curro d’estiu”. A ritme d’una gran banda sonora dels 80, érem testimonis de la pèrdua de la innocència i els primers desencants adults d’uns personatges amb qui tots ens podem identificar.

La perella protagonista, en un moment d'ADVENTURELAND.

La parella protagonista, en un moment d’ADVENTURELAND.

Doncs bé, ara sembla que tornarem a veure a Kristen Stewart i Jesse Eisenberg emparellats a AMERICAN ULTRA (aposto el que sigui que el títol canviarà) una comèdia d’acció escrita per Max Landis (fill del mític John Landis i guionista de CHRONICLE) i dirigida per Nima Nourizadeh (PROJECT X). La història (res de l’altre món) segueix a un “fumeta” i la seva núvia que es veuen en perill quan el passat del noi surt a la llum i es converteix en l’objectiu d’una operació secreta del govern per eliminar-lo.

Stewart i Eisenberg seran la parella protagonista, en una clara decisió de càsting per atraure al públic que li va agradar ADVENTURELAND i molt encertada ara que tots dos actors son molt més famosos que llavors. Kristen Stewart un cop acabada la saga CREPUSCULO està mirant d’assentar-se a la cúpula de Hollywood i Jesse Eisenberg ha combinat fracassos (30 MINUTOS O MENOS) amb èxits de crítica (LA RED SOCIAL) o de públic (AHORA ME VES). AMERICAN ULTRA es rodarà la propera primavera amb l’estrena pensada pel 2015.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s