Programa del 31 d’octubre

Aquesta setmana volem oferir-vos a mode de divertiment i exercici d’humor propi, un glossari cinematogràfic on recollim i expliquem moltes de les paraules o expressions que utilitzem quan parlem de cinema, tot imbuïts en la nostra cinefàgia, i sense tenir molt en compte a vegades, si coneixeu, els mots dels que parlem. Per tant, un recull simpàtic, a mode de disculpa i “guia per entendre el programa”. A part, us expliquem com poder guanyar gratis una còpia de la pel·lícula STOKER, us portem notícies, tràilers i estrenes molt interessants i esperades com THOR: EL MUNDO OSCURO, SÓLO DIOS PERDONA o DON JON entre moltes d’altres. Per acabar el programa, fem la zona crítica de LA VIDA DE ADÉLE, que va guanyar la Palma d’Or a Canes i que tant està donant a parlar. Que el gaudiu!

programa 31 octubre

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s