El biopic d'Elton John ja té protagonista

ROCKETMAN, dirigida per Michael Gracey (THE GREATEST SHOWMAN ON EARTH) i escrita per Lee Hall (BILLY ELLIOT), serà segons els seus responsables un espectacle que anirà més enllà de la música i del cinema i que explicarà la història d’un jove prodigi convertit en llegenda de la música: Elton John. I l’escollit per interpretar-lo és Tom Hardy, conegut entre d’altres pels seus papers a ORIGEN, WARRIOR i, sobretot, per donar vida a Bane a EL CABALLERO OSCURO: LA LEYENDA RENACE.

Tom_Hardy_1

Qui seria l’encarregat d’interpretar el mític cantant anglès, un dels més estimats i reconeguts del segle XX, era una de les principals preguntes a resoldre de que es va anunciar el projecte. I és que el mateix Elton John va manifestar fa mesos que el seu candidat favorit era Justin Timberlake. Però sembla que la profunditat, la versatilitat i els matisos que pot aportar Tom Hardy, tal i com s’explica al comunicat de premsa, han fet que finalment es decantassin per ell. Entre altres coses, Hardy està preparant la nova entrega de MAD MAX amb Charlize Theron.

Elton_John_Rocket_Man

ROCKETMAN serà produïda per Rocket Pictures, productora d’Elton John, qui està activament involucrat en el projecte. No només com a productor, sinó que s’encarregarà de la música i de tornar a enregistrar alguns dels seus gran èxits per aquest esdeveniment cinematogràfic únic, tal i com l’han definit. I és cal destacar que Elton John ha estat un dels artistes amb major nombre de vendes a tot el món. De sir Elton John podem destacar que és el tercer artista britànic que més ha triomfat a Estats Units, després de The Beatles i Madonna, en els seus més de 40 anys de carrera artística en què ha tret més de 30 àlbums.

La pel·lícula, disitribuïda per Focus Features, s’estrenarà la propera tardor.

PD: Veurem en Tom Hardy fent aquest actuació?

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s