Segon (i millor) tràiler d'EL LOBO DE WALL STREET, de Scorsese

Increïble. Si el primer tràiler de fa uns mesos (aquí el teniu), ens duia tota l’adrenalina i bogeria de THE WOLF OF WALL STREET a ritme de Kanye West i tocs d’humor inesperat, ara tenim un segon tràiler amb moltíssimes imatges noves, escenes més llargues i una clara idea del to de la pel·lícula. Per tots vosaltres, el segon tràiler de la nova de Scorsese i DiCaprio, que aquí es titularà EL LOBO DE WALL STREET:

Sense cap mena de dubte ja puc dir que personalment, aquesta és la pel·lícula que espero amb més ganes del que queda d’any. Originalment, anava a ser estrenada al novembre als EUA i al 5 de desembre aquí, però fa unes setmanes es va saber que hi hauria un retràs, donat a que el muntatge que havia entregat Martin Scorsese a la Paramount superava les 3 hores. I de cara  a la comercialitat de la cinta i la carrera pels Oscars, tant els executius com els cineastes, van decidir fer un sprint a la sala de muntatge i provar d’arribar a una nova data d’estrena a finals d’any. Avui se sabia que oficialment la pel·lícula arribarà el dia de Nadal a la majoria de països (inclòs el nostre) i que tindrà una durada de 165 minuts.

Els que han vist els primers muntatges, aseguren que la dinàmica entre Hill i Dicaprio és brutal.

Els que han vist els primers muntatges aseguren que la dinàmica entre Hill i Dicaprio és brutal.

Tornant al tràiler, com dèiem, noves escenes, més metratge de personatges secundaris com el que interpreta Jonah Hill i una quantitat insana de plans dignes de ser memes i gifts d’èxit a la xarxa. La veritat és que la combinació de la temàtica de Wall Street, amb la trama criminal, l’excés dels yuppies i el toc d’humor negre poden convertir EL LOBO DE WALL STREET en una pel·lícula memorable, en la que el director italoamericà desplegui totes les seves tècniques i obsessions. Un rise and fall basat en fets reals on Leonardo DiCaprio és Jordan Belfort, un broker de Wall Street que crea la seva pròpia empresa, a partir d’un frau piramidal per acabar detingut. Un món ple d’excés, corrupció, dones i drogues i a on Belfort, com ell mateix diu al tràiler, “era tota una llegenda”. Acompanyen a DiCaprio el mateix Jonah Hill, Matthew McConaughey, Kyle Chandler, Jon Bernthal, Ethan Suplee, Jean DuJardin (perquè no ens l’ensenyen encara?), Shea Whigham, Margot Robbie i alguns directors/actors com Rob Reiner, Jon Favreau o Spike Jonze.

DiCaprio, desprès ja de qualsevol tabú, anirà a trencar la seva mala ratxa als Oscars.

Un DiCaprio totalment desbocat disposat a trencar la seva mala ratxa als Oscars.

Ara només ens queda esperar i gaudir.

Ens mossegarem el puny tot esperant l'estrena.

Ens mossegarem el puny tot esperant l’estrena.

PD: Encara em sorprèn que Scorsese, havent complert ja els 70, continuï dirigint amb aquest vigor i mantenint-se a primer línia. Té molt de mèrit.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s