X-Men: Días del futuro pasado. Primer tràiler

Després del genial reinici que va suposar fa dos anys X-MEN: PRIMERA GENERACIÓN de Matthew Vaughn i set anys després de la decepció que va ser la fluixa i sobrecarregada X-MEN: LA DECISIÓN FINAL de Brett Ratner, la 20th Century Fox ha volgut unir aquests dos mons diferents de la mà del director de les dues primeres cintes, Bryan Singer. Aquí teniu el primer tràiler de X-MEN: DAYS OF FUTURE PAST (que s’estrenarà a les nostres sales com X-MEN: DÍAS DEL FUTURO PASADO) en versió original i doblat, respectivament:

Aquesta nova entrega com veieu, uneix dues línies temporals, oferint-nos a dos Professors Xavier (James McAvoy i Patrick Stewart) i a dos Magnetos (Michael Fassbender i Ian McKellen) cadascún amb el seu equip corresponent. Els mutants d’ambdues línies temporals, hauran d’unir forces (a través de Lobezno, enviat enrere temporalment) per canviar el passat i salvar el futur. Un futur on els mutants han estat confinats a camps de concentració i relegats a l’ostracisme gràcies als plans del malvat empresari Bolivar Trask (Peter Dinklage de JUEGO DE TRONOS) i el seu exèrcit de robots anti-mutants, anomenats “Sentinels”, que de moment amaguen dels tràilers.

Dinklage pasarà de ser Tyrion Lannister a ser el malvat Trask, capaç d'acavar amb els mutants.

Dinklage passarà de ser Tyrion Lannister a ser el malvat Trask, capaç d’acabar amb els mutants.

Com diem, dirigeix Bryan Singer, que la veritat ha anant perdent la gràcia que tenia en les seves primeres cintes, i hi participen Hugh Jackman, Ian McKellen, Patrick Stewart, Michael Fassbender, James McAvoy, Jennifer Lawrence, Nicholas Hoult, Halle Berry, Anna Paquin,  Ellen Page, Omar Sy i Peter Dinklage. Un repartiment espectacular per una pel·lícula que arrel d’aquest tràiler, promet èpica i molta acció. L’esperem amb moltes ganes. Al maig vinent sortirem de dubtes.

Genials i elegants cartells unints les dues versions del protagonistes.

Genials i elegants cartells unints les dues versions del protagonistes.

PD1: Just quant Vaughn va demostrar que els X-MEN podrien lluir bé vestits de groc com als còmics, torna Singer per insistir amb el cuir negre…

PD2: Per fi un Lobezno amb canes!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s