Estrenes del 25 d’octubre

La Vida de Adèle

Director: Abdellatif Kechiche Repartiment: Léa Seydoux, Adèle Exarchopoulos, Jeremie Laheurte Guió: Abdellatif Kechiche i Ghalia Lacroix Any: 2013País: França Duració: 119 min Gènere:  Drama

Pel·lícula guanyadora al festival de Canes 2013. Als seus 15 anys, l’Adèle no té cap dubte que una noia ha de sortir amb nois. La seva vida canviarà per sempre al conèixer a l’Emma, una jove amb el cabell blau, que li descobrirà el desig i el camí cap a la maduresa. Així l’Adèle creixerà, es buscarà a a si mateixa, es perdrà, es retrobarà… i tot això sota l’atenta mirada de tots aquells que la rodegen.

Cuerpos Especiales

Director: Paul Feig Repartiment: Sandra Bullock, Melissa McCarthy, Demián Bichir, Michael Rapaport Guió: Katie Dippold Any: 2013 País: EUA Duració: 117 min Gènere:  Comèdia d’acció

Una agent de l’FBI (Sandra Bullock) ha d’ajudar a una policia de Boston (Melissa McCarthy) a detenir un mafiós rus. Quan arribi es s’adonarà de que els mètodes de treball de cadascuna d’elles són radicalment diferents.

Tots volem el millor per a ella

Director: Mar Coll Repartiment: Nora Navas, Valeria Bertuccelli, Pau Durà, Àgata Roca Guió: Mar Coll, Valentina Viso Any: 2013 País: Espanya Duració: 105 min Gènere:  Drama

Un any després de patir un terrible accident de trànsit, la Geni està llesta per reempendre la seva vida… o com a mínim així és com ho veu la seva família. La realitat és que, tot i voler complaure a tothom, la Geni es sent incapaç d’estar a l’altura de les expectatives: la seva vida anterior ha deixat d’interessar-li. El desconcert que provoca aquesta evidència donarà pas a un comportament cada vegada més erràtic i a una idea que creix i creix dins d’ella: fugar-se.

 

El camino de vuelta

Director: Nat Faxon, Jim Rash Repartiment: Liam James, Steve Carrell, Sam Rockwell, Toni Collette Guió: Nat Faxon, Jim Rash Any: 2013 País: EUA Duració: 103 min Gènere:  Comèdia dramàtica

El Duncan, un adolescent de 14 anys intentarà trobar-se a si mateix durant l’estiu i reunir forces per enfrontar-se al seu padrastre, que beu, pren drogues i se’n va de festa amb altres dones així com també a relacionar-se de nou amb la seva mare.

Grand Piano

Director: Eugenio Mira Repartiment: Elijah Wood, John Cusack, Alex Winter, Kerry Bishé, Tamsin Egerton Guió: Damien Chazelle Any: 2013 País: Espanya Duració: 90 min Gènere:  Thriller

Elijah Wood interpreta a un concertista de piano que s’allunya dels escenaris al patir un crisis de pànic escènic. Quan retorna als escenaris, el músic es veu amenaçat per un boig que posarà en perill la seva vida i la de la seva dona i no podrà fallar n una sola nota de la partitura si vol evitar la tragèdia.

Grand-Piano_cartel_peli

Insidious: Chapter 2

Director: James Wan Repartiment: Patrick Wilson, Rose Byrne, Barbara Hershey, Ty Simpkins Guió: James Wan, Leigh Whannell Any: 2013 País: EUA Duració: 106 min Gènere:  Terror

La família Lambert intentarà descobrir l’obscur secret que els ha deixat connectats amb el perillós món dels esperits.

La mirada del amor

Director: Arie Posin Repartiment: Annette Bening, Ed Harris, Robin Williams, Amy Brenneman Guió:Matthew McDuffie, Arie Posin Any: 2013 País: EUA Duració: 92 min Gènere:  Drama i romanç

Cinc anys després de perdre l’amor de la seva vida, la Nikki s’enamora de nou a primera vista: El Tom és l’home dels seus somnis, un atractiu professor d’art amb un gran cor, somriure amable i molta vitalitat.

Michael H.

Director: Yves Montmayeur  Guió: Yves Montamayeur Any: 2013 País: Àustria i França Duració: 92 min Gènere: Documental

Documental sobre el genial director, Michael Haneke que retrata, a través de fragments de pel·lícules, entrevistes amb el director i actors dels seus films, així com imatges de rodatge,  en to bromista i sense pretensions el personatge i el mètode de treball del director austriac. 

Come duerme muere

Director: Gabriela Pichler Repartiment: Nermina Lukac, Milan Dragisic, Jonathan Lampinen Guió: Gabriela Pichler Any: 2012 País: Suècia Duració: 104 min Gènere: Drama

La Rasa, una noia corpulent i energètica, que treballa a una fàbrica d’aliments, aporta el seu sou i alegria a la casa familiar. Quan les retallades la deixen a l’atur i el seu pare ha d’emigrar a Noruega per treballar, però ella no es rendeix i segueix afrontant la vida amb resistència i energia.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s