Primer tràiler de Capitán América: El Soldado de Invierno

Ja tenim les primeres imatges de la segona pel·lícula del Capità Amèrica. L’heroi de la Marvel, peça clau a LOS VENGADORES, segueix la seva pròpia saga amb CAPITÁN AMÉRICA: EL SOLDADO DE INVIERNO, que s’emmarca dins la Fase 2 de l’univers cinematogràfic de Marvel, sent tot just l’última pel·lícula abans de LOS VENGADORES: LA ERA DE ULTRON. La veritat és que com acostuma a ser habitual, el tràiler és espectacular:

Versió doblada:

Com veieu, acció, intriga i…Robert Redford! El cert és que els responsables de la pel·lícula ja han dit que vindria a ser l’equivalent dins de Marvel d’un thriller polític de la dècada dels 70 i sembla tenir tots els ingredients del gènere, per una història que sobretot, es centra a Washington DC i les actuacions i intrigues polítiques  de S.H.I.E.L.D. Amb un Capità Amèrica (amb nou vestit) encara adaptant-se al món modern i destapant juntament amb la Vídua Negre (Scarlett Johansson) una conspiració dins l’agència. El que no espera Steve Rogers és que aparegui al capdavant de tot un antic amic del passat, Bucky Barnes,  convertit ara en el Soldat d’Hivern per lluitar cos a cos, com a l’únic enemic a l’alçada.

La frase "This isn't freedom. This is fear" (això no és llibertat, és por) ja deixa intuir el "to polític" de la cinta.

La frase “This isn’t freedom. This is fear” (això no és llibertat, és por) ja deixa intuir el “to polític” de la cinta.

La pel·lícula, que s’estrenarà el 2014, està dirigida pels germans Russo (Anthony i Joe) que van dirigir fa temps BIENVENIDOS A COLINWOOD i molts episodis de sèries com ARRESTED DEVELOPMENT o COMMUNITY. Uns directors que van sorprendre molt al ser triats però que potser, li donen un aire completament diferent i modern al (necessari) classicisme que va aportar Joe Johnston a CAPITÁN AMÉRICA: EL PRIMER VENGADOR. En el repartiment repeteixen Chris Evans, Scarlett Johansson, Samuel L. Jackson, Sebastian Stan (l’antic Bucky), Cobie Smulder o Hayley Atwell i s’incorporen com hem dit abans, Robert Redford, Anthony Mackie, Frank Grillo i Emily VanCamp.

Robert Redford com a jefazo de S.H.I.E.L.D fa la seva entrada al món dels superherois.

Robert Redford com a jefazo de S.H.I.E.L.D fa la seva entrada al món dels superherois.

 PD: Aquí teniu el primer cartell promocional:

FREEZERBURN_TEASER2_SPAIN

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s