Jarmie Dornan donarà vida a Christian Grey

Després de la baixa de Charlie Hunnam, avui s’ha anunciat que l’actor de la sèrie ÉRASE UNA VEZ Jamie Dornan serà l’encarregat de donar vida a Christian Grey, el seductor protagonista de l’adaptació cinematogràfica de 50 OMBRES D’EN GREY. La passada setmana ja es rumorejava que Dornan havia passat una prova juntament amb Billy Magnussen, les dues opcions que es plantejaven els responsables de la pel·lícula, i sembla que la directora de la pel·lícula, Sam Taylor-Johnson, s’ha decidit per l’actor irlandès.

jamie_dornan_8706_300x450

Poc temps després d’anunciar-se qui serien els actors de l’adaptació cinematogràfica de 50 OMBRES D’EN GREY, l’actor Charlie Hunnam abandonava el projecte, alegant impossibilitat d’agenda. I tot i que és cert que es troba immers en el rodatge de CRIMSON PREAK, dirigida per Guillermo del Toro, i de la sèrie HIJOS DE LA ANARQUÍA, tot apunta a que la pressió mediàtica d’un gran nombre de fans que es van manifestar en contra de l’elecció de Hunnam va fer que l’actor canviàs d’opinió i rebutjàs el paper.

jamie004

L’elecció de Jamie Dornan sembla intentar apropar-se més a la imatge del personatge que moltes (i molts!) fans tenen de Christian Grey: menys musculat, més elegant i més misteriós. Jamie Dornan a més d’actuar es dedica a la música i ha treballat com a model per marques com Calvin Klein, Armani i Dior.

936full-dakota-johnson

En qualsevol cas, encara és prest per sabre quina serà la reacció dels seguidors de la famosíssima saga escrita per E. L. James davant les interpretacions de Jamie Dornan i Dakota Johnson, l’encarregada d’interpretar a Anastasia Steele. La filla de Melanie Griffith i Don Johnson tampoc no ha estat ben rebuda com a protagonista per tota la comunitat de lectors (i lectores!) de les 50 OMBRES D’EN GREY, però sembla definitiu que serà ella qui doni vida a la jove innocent que s’enamora d’un empresari amb estranys gustos sexuals. Pel que es veu, però, tot pot canviar en el rodatge d’aquesta pel·lícula, que podrem veure als cinemes el proper agost (o no!).

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s