Cuarón Jr. guionista per l’Atlàntida de la Warner

Els directius de la Warner Bros. han anunciat el fitxatge del jove Jonás Cuarón per un projecte d’aventures basat en el mite de l’Atlàntida.

 El cineasta, fill d’Alfonso Cuarón, està en boca de tothom després de l’èxit rotund de GRAVITY, de la qual és co-guionista. No és d’estranyar, per tant, l’aposta d’aquesta major pel jove guionista i realitzador mexicà.

Alfonso i Jonás Cuarón, pare i fill

El projecte, titulat THE LOST CITY serà una gran producció de gènere fantàstic i d’aventures centrada en el mite de la ciutat submergida d’Atlantis. La productora, que encara no ha anunciat director, va tantejar la possibilitat que Peter Jackson fos l’encarregat de portar el vaixell a bon port, però de moment tot són rumors.

Cuarón Jr., de 31 anys, va debutar com a director el passat 2007 amb AÑO UÑA, i actualment es troba en procés de pre-producció del seu segon llargmetratge DESIERTO, que compta amb la interpretació del també mexicà Gael García Bernal.

Com a curiositat, cal dir que l’argument del film va ser el germen que va inspirar al seu pare per a la concepció de GRAVITY, amb la que guarda moltes similituds. Així dons, el film gira al voltant de la supervivència i segons ha confirmat Jonás Cuarón “Desierto són 90 min d’acció amb només dos personatges i pocs diàlegs, però pel context i les metàfores visuals s’aconsegueix parlar de moltes coses”.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s