Josh Brolin cap a Jurassic World

El càsting de JURASSIC WORLD, el que serà la quarta entrega de la franquícia juràssica continua. A partir del fitxatge de Bryce Dallas Howard, del que us vam informar fa unes setmanes, s’han succeït altres incorporacions i ara sembla que pel protagonista principal, s’està negociant amb Josh Brolin.

Després de veure-se-les amb Bardem, Brolin haurà d'enfrontar-se a Velociraptors i companyia.

Després de veure-se-les amb Bardem, Brolin haurà d’enfrontar-se a Velociraptors i companyia.

De moment, com és habitual en aquest projecte, no sabem gairebé res de la trama (de forma oficial, els rumors aquí)  i per tant, tampoc sabem quin personatge interpretaria Brolin, tot i que alguns especulen si més no, que seria el pare dels dos nens protagonistes, que precisament es van unir al repartiment abans de Josh Brolin. Es tracta de Ty Simpkins (a qui vam veure robant escenes al costat de Tony Stark a IRON MAN 3) i Nick Robinson, qui protagonitza una de les cintes indies que més han agradat a la crítica americana aquest estiu, KINGS OF SUMMER.

Simpkins i Robinson seran els germans protagonistes de JURASSIC WORLD, però no sabem si tindran relació amb Brolin o Bryce Dallas Howard.

Simpkins i Robinson seran els germans protagonistes de JURASSIC WORLD, però no sabem encara si tindran relació amb Brolin o Bryce Dallas Howard.

Veurem doncs si les negociacions fructifiquen i si Josh Brolin acaba unint-se al repartiment de JURASSIC WORLD, dirigida per Colin Trevorrow i amb data d’estrena a l’estiu del 2015. De moment, Brolin té una sèrie de pel·lícules interessants per estrenar com el remake d’OLDBOY, LABOR DAY de Jason Reitman (que sona pels Oscars), la nova de Paul Thomas Anderson INHERENT VICE, o la segona part de SIN CITY, entre d’altres.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s