Tràiler de The Grand Budapest Hotel

Poc més d’un any després de l’estrena de l’excel·lentíssima MOONRISE KINGDOM (va quedar entre el top 3 de la nostra selecció de millors pel·lícules de 2012), arriba el tràiler de la propera pel·lícula de Wes Anderson. I promet.

THE GRAND BUDAPEST HOTEL explica la història de Gustave H, el conserge d’un hotel a l’Europa d’entreguerres, que inicia una ferma amistat amb Zero Moustafa, un grum de l’hotel. Apart, també hi ha robatoris, morts (o assassinats?), amor i lluites familiars. És a dir, els temes que apareixen sempre, d’una o altra manera, al cinema del director però, com sempre, en un context original, que fa que tot ens sembli nou.

budapest

Com és també habitual al cinema de Wes Anderson, cal destacar l’impressionant repartiment que forma part de THE GRAND BUDAPEST HOTEL: Ralph Fiennes, Adrien Brody, Willem Dafoe, Jeff Goldblum, Harvey Keitel, Jude Law, Tilda Swinton i els sempre presents Bill Murray i Jason Schwartzman. I és que si quelcom mima Wes Anderson a les seves pel·lícules són els personatges: sempre extravagants però coherents, perfectament caracteritzats, amb un gest còmicament seriós, i en algunes ocasions dramàtic, i amb excel·lents diàlegs. També la direcció d’art i fotografia tenen un gran pes en les pel·lícules del director de LOS TENENBAUMS: UNA FAMILIA DE GENIOS i LIFE AQUATIC, tal i com també es pot comprovar en aquest tràiler.

Malgrat tot, l’estrena a Estats Units està prevista per març de 2014 i encara no hi ha data fixada a Espanya, així que haurem d’esperar al menys 5 mesos per confirmar tot allò que apunta aquest tràiler: que THE GRAND BUDAPEST HOTEL serà una pel·lícula a l’alçada de la filmografia del seu (qüestionat i adorat a parts iguals) director.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s