Els dos candidats per ser Ant-Man, de Marvel i Edgar Wright

La gran aposta i nova aportació de Marvel per la seva fase 3 després de LOS VENGADORES: LA ERA DE ULTRON, serà Ant-Man, que s’estrenarà a l’estiu del 2015. La pel·lícula per fi introduirà al cinema un dels Venjadors originals i mític heroi que no obstant, no té molta fama a nivell general. Clar, al cap i a la fi, és l’home formiga. ANT-MAN serà dirigia per Edgar Wright (ZOMBIES PARTY, BIENVENIDOS AL FIN DEL MUNDO i SCOTT PILGRIM CONTRA EL MUNDO) i només per això, ja m’atreveixo a dir que valdrà la pena. El que pugui fer Wright amb un gran pressupost i el suport de la Marvel/Disney pot ser espectacular. Com a mostra, un test que va dirigir i que van ensenyar a la San Diego Comic-Con:

ANT-MAN és l’alter ego de Hank Pym, a un científic qui gràcies a la seva invenció té l’habilitat de canviar de mida. Pym, brillant, carismàtic i divertit en els còmics bé necessita d’un actor a l’alçada per donar encara més força a la pel·lícula. Avui sabem, quin son els dos candidats que considera Edgar Wright pel paper protagonista: Joshep Gordon-Levitt i Paul Rudd.

Qui dels dos serà Ant-Man?

Qui dels dos serà Ant-Man?

La veritat, és que tots dos poden ser grans opcions i malgrat que ens encanta Gordon Levitt, l’elecció de Paul Rudd podria ser molt interessant. Primer per arriscada en certa manera i segon perquè coneixent l’estil d’Edgar Wright, si el vol com a protagonista és perquè el component còmic serà important. A més, també té molt carisma i veure’l fer un projecte així, pot aportar quelcom diferent. La informació la porta Variety, que no descarta que hi hagin altres actors a la llista, però insisteix que aquestes són les dues opcions més fortes.

ant-man-wallpaper

Anuncis

One response to “Els dos candidats per ser Ant-Man, de Marvel i Edgar Wright

  1. Retroenllaç: Paul Rudd serà Ant-Man | La Casa De Vidre·

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s