Estrenes de l’11 d’octubre

Prisioneros

Director: Denis Villeneuve Repartiment: Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis, Maria Bello, Terrence Howard, Melissa Leo, Paul Dano Guió: Aaron Guzikowski Any: 2013 País: EUA Duració: 153 min Gènere:  Drama

Intens thriller on Keller Dover (Hugh Jackman) ha de fer front a la desaparició de la seva filla de 6 anys i la seva amiga. A mida que van passant les hores, el pànic s’apodera de tots. L’única pista és una autocaravana aparcada prop de casa. El detectiu Loki (Jake  Gyllenhaal) que dirigeix la investigació, apunta al conductor (Paul Dano), però la falta de proves l’obliguen a deixar-lo en llibertat. En Keller decidirà llavors trobar la seva filla a la seva manera.

Prisioneros_cartel_peli

Caníbal

Director: Manuel Martín Cuenca Repartiment: Antonio de la Torre, Olimpia Melinte, Alfonsa rosso Guió: Manuel Martín Cuenca, Alejandro Henrández Any: 2013 País: Espanya Duració: 117min Gènere:  Thriller, drama

Pel·lícula presentada recentment al festival de Sant Sebastià i una de les que competia per representar a Espanya a la propera edició dels Òscars. CANÍBAL ens porta la història d’en Carlos, el sastre més prestigiós de Granada. Es tracta d’un home respectat per la comunitat que centra la seva vida en el treball i el menjar… Però no s’alimenta de qualsevol cosa. En Carlos és caníbal; s’alimenta de dones. Turistes, joves i forasteres desconegudes amb les que no té cap vincle emocional. Però l’arribada de la Nina, una jove rumanesa, que busca desesperadament la seva germana desapareguda, farà trontollar la vida d’en Carlos.

El mayordomo

Director: Lee Daniels Repartiment: Forest Whitaker, Oprah Winfrey, David Oyelowo, Alan Rickman, Jane Fonda, John Cusak, Lenny Kravitz, Robin Williams Guió:  Any: 2013 Duració: 132min Gènere:  Drama

Basat en una història real, en Cecil Gaines és un jove que tracta d’escapar de la segregació racial al Sud dels EEUU, en busca d’una vida millor. Les seves gran qualitats personals i professionals el portaran a una oportunitat única en la vida: treballar com a majordom a la Casa Blanca. Allí en Cecil es convertirà en testimoni directe del transcurs de la història al llarg del mandat de 7 presidents, alhora que anirà escalant fins a convertir-se en el cap de majordoms.

The Bling Ring

Director: Sofia Coppola Repartiment: Emma Watson, Taissa Farmiga, Leslie Mann, Israel Broussard Guió: Sofia Coppola Any: 2013 País: EUA Duració: 90min Gènere:  Drama

En el món de Los Ángeles, la fama i el glamour són l’objectiu principal per a molts joves. Sobretot per a un grup d’adolescents que protagonitzen una excitant i sorprenent onada de crims a les mansions Hollywood. Basada en fets reals, la pel·lícula ens parla d’aquest grup de 5 amics que vigilava als famosos a través d’Internet i que entrava a robar a les seves cases… Així van aconseguir robar milions de dòlars en objectes de luxe de celebrities com Paris Hilton, Orlando Bloom i Megan Fox, entre d’altres.

El Médico Alemán

Director: Lucía Puenzo Repartiment: Àlex Brandemühl, Alan Daicz, Natalia Oreiro, Florencia Bado Guió: Lucía Puenzo Any: 2013 País: Argentina, França, Espanya i Noruega Duració: 93min Gènere:  Drama

Any 1960, un metge alemany coneix una família argentina en una desolada regió de la Patagònia. Desconeixent la seva veritable identitat, la família acceptarà al doctor com a hoste i poc a poc quedarà seduïda per la seva educació, cultura, saber científic i diners… fins que descobriran que estan convivint amb un dels criminals més grans de la història. 

Pie de página

Director: Joseph Cedar Repartiment: Shlomo Bar-Aba, Lio Ashkenazi, Alisa Rosen Guió: Joseph Cedar Any: 2011 País: Israel Duració: 105min Gènere:  Comèdia dramàtica

Comèdia d’Israel, nominada als passats Oscars com a millor pel·lícula estrangera sobre la competitivitat, la lleialtat, l’amor i les difícils relacions entre un pare i un fill, tots dos excèntrics acadèmics que han dedicat la seva vida a l’estudi del Talmud.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s