Nou tràiler de LA VIDA SECRETA DE WALTER MITTY

Després del primer i encantador tràiler (quasi mut) de THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY (aquí, LA VIDA SECRETA DE WALTER MITTY, estrena el 25 de desembre), la nova pel·lícula com a actor i director de Ben Stiller, avui arriba un nou tràiler amb més contingut, més trama i més imatges increïbles per un dramedy que diuen, sonarà fort als Oscars.

El tràiler, que segueix amb el “bonrollisme” del primer, utilitzant de nou la cançó “Dirty Paws” de Of Monsters and Men, ens ofereix més detalls de la trama: La situació laboral d’en Walter Mitty (editor fotogràfic de l’últim número de la revista LIFE), la penosa i avorrida vida que duu, la seva incapacitat per parlar amb la noia que li agrada (Kristin Wiig), les fantasies que té, la família que l’envolta (Shirley McLaine i Kathryn Hahn, mare i germana) i el motiu pel qual emprèn un viatge que li canviarà la vida.

El fantasiós empedreït Walter Mitty, preparat per l’aventura. La cinta, basada en un relat de James Thurber, ja va ser adaptada el 1947 amb Danny Kaye de protagonista.

El fantasiós empedreït Walter Mitty, preparat per l’aventura. La cinta, basada en un relat de James Thurber, ja va ser adaptada el 1947 amb Danny Kaye de protagonista.

La pel·lícula s’ha pogut veure al Festival de Cinema de Nova York i ha agradat bastant, diuen que és d’aquelles cintes que mescla tants gèneres i sentiments que podrà agradar a tota mena de públic, perfecte per l’estrena en ple nadal i temporada de premis. Una pel·lícula que tant Ben Stiller com els que l’han vist asseguren que recorda a films com FORREST GUMP, EL APARTAMENTO, BIENVENIDO MR CHANCE o ¿OLVIDATE DE MI! Tenim ja moltes ganes!

Un deixem amb una galeria dels diferents pòsters de la pel·lícula, amb el seu estil “somiatruites-encantador”:

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s