Tràiler de Jack Ryan: Shadow Recruit

Torna Jack Ryan, després d’11 anys d’absència a les grans pantalles. I molts direu, qui és Jack Ryan?

Si heu vist LA CAZA DEL OCTUBRE ROJO (1990), JUEGO DE PATRIOTAS (1992), PELIGRO INMINENTE (1994) o PÁNICO NUCLEAR (2002) de ben segur el coneixeu. Això si, amb diferents cares. I és que l’analista de la CIA, heroi literari creat per Tom Clancy, ha estat interpretat per fins a quatre actors diferents. Jack Ryan és protagonista d’una quinzena de novel·les i el personatge més famós del seu autor, el reconegut Tom Clancy que lamentablement va morir la setmana passada, just el dia que la Paramount estrenava el tràiler de JACK RYAN: SHADOW RECRUIT.

Balwin, Ford, Affleck, Pine: Fins a quatre Jack Ryans ja portem.

Balwin, Ford, Affleck, Pine: Fins a quatre Jack Ryans ja portem.

Aquest cop és Chris Pine, l’home franquícia de la Paramount qui dona vida a l’analista/action hero Jack Ryan agafant el testimoni d’Alec Baldwin, Harrison Ford i Ben Affleck. Aquest nova aventura està dirigida ni més ni menys que per Kenneth Branagh (enrere queden els seus dies Shakespearians) qui també interpreta un paper juntament amb Kevin Costner i Keira Knightley fent de la dona de Ryan. La pel·lícula, no és basa a diferència de les anteriors, en cap novel·la de Clancy, sinó que es tracta d’una espècie de reboot on un jove Ryan, acabat d’entrar com analista a la CIA, descobreix un pla secret rus per fer esclatar l’economia dels EUA.

Com veieu, es veu una aposta sòlida pel gènere d’acció però una mica del mateix. Haurem de veure si Branagh o els guionistes aporten nova frescor al gènere i al personatge, un dels més interessants de la novel·la d’espionatge sens dubte i que sempre ha gaudit (malgrat no ser un nom molt estès) de grans adaptacions cinematogràfiques. Sobretot la primera, LA CAZA DEL OCTUBRE ROJO, dirigida per un John McTiernan en estat de gràcia i un Alec Baldwin en plena forma. Malgrat l’èxit de crítica i públic, l’actor no va voler tornar i es va decidir per Broadway. El relleu el va agafar Harrison Ford i la franquícia va fer un gir més cap a l’acció i no tant el thriller, aprofitant la tirada del nou protagonista. Anys més tard, Ben Affleck suposava una tornada als orígens amb una més que decent PÁNICO NUCLEAR que no va acabar de quallar. Ara amb JACK RYAN: SHADOW RECRUIT s’espera retornar els dies de glòria al personatge i reiniciar una franquícia que pot reportar molts milions. L’estrena, encara està per confirmar.

El primer pòster de la pel·lícula.

El primer pòster de la pel·lícula.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s